Βαθμολογία

Σημαντική ενίσχυση το Βλαχογιάννι (PICS)

Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε η Δόξα Βλαχογιαννίου και σίγουρα ο σύλλογος δυναμώνει σημαντικά ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Και ο νεαρός Φράντζας Ραφαήλ στην Δόξα Βλαχογιαννίου

Η διοίκηση πραγματοποίησε ακόμη μια μεταγραφή ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση της ομάδας, στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της "DE-TOX" Α' ΕΠΣ Λάρισας.... Απόκτησε τον νεαρό αμυντικό Φράντζα Ραφαήλ - Χριστόφορο από την ομάδα της Ελπίς Μεσοχωρίου και το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Λάρισας...... Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με την ομάδα.

Και ο νεαρός Ράχης Κλεάνθης στην Δόξα Βλαχογιαννίου

Η διοίκηση πραγματοποίησε ακόμη μια μεταγραφή νεαρού και ταλαντούχου ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση της ομάδας, στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της "DE-TOX" Α' ΕΠΣ Λάρισας.... Απόκτησε τον νεαρό επιθετικό Ράχη Κλεάνθη από την ομάδα του Ηρακλή Λάρισας, ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής φέτος στο πρωτάθλημα της "DE-TOX" Α' ΕΠΣΝ Λάρισας..... Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με την ομάδα.

Ο Τσιάρας Ηλίας στην Δόξα Βλαχογιαννίου

Η διοίκηση προχώρησε στην απόκτηση του έμπειρου επιθετικού Τσιάρα Ηλία για την ενίσχυση της ομάδας, στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της "DE-TOX" Α' ΕΠΣ Λάρισας, από την ομάδα της Ελπίς Μεσοχωρίου και το πρωτάθλημα της Α1' ΕΠΣΝ Λάρισας..... Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με την ομάδα.