Βαθμολογία

Φιλική νίκη για την ΑΕΛ Κ19

Με το ευρύ και εμφατικό 8-0 ξεκίνησε τους φιλικούς της αγώνες η ομάδα της Κ19 της ΠΑΕ ΑΕΛ. Στον πρώτο φιλικό της αγώνα ενόψει της νέας σεζόν η Κ19 αντιμετώπισε στο Δημοτικό Γήπεδο Μελιβοίας τη Δόξα Βλαχογιαννίου απόψε στις 6 το απόγευμα.

Η διαφορά ετοιμότητας και δυναμικότητας ήταν εμφανής και κατά διαστήματα είδαμε καλό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες. Για την ΑΕΛ Κ19 αγωνίστηκαν οι εξής: (Μ. Ζιάκας) 1ο ημίχρονο –Σουλούκος (Τ), Τσουμάνης Λ., Φουρκιώτης, Σούμπασης, Μπουζούκης, Μιλτιάδης, Κοτσιανούλης, Καμπέρης, Δάκτυλας, Ζαχαράκης, Τσουμάνης Μ.

Αγωνίστηκαν στο 2ο ημίχρονο και οι – Μυσιρλής (Τ), Ντελής, Τέλιος, Αγγελούλης, Τσατσελάρι, Κορτσάρι, Αετόπουλος, Μαλούσι, Δημόπουλος, Σταμάτης, Κερίμ, Ζοτάι, Σεπτίμ.

Τα τέρματα πέτυχαν οι: Καμπέρης, Κοτσιανούλης (2), Μιλτιάδης, Ζαχαράκης, Κερίμ, Κορτσάρι, Σταμάτης. Η ομάδα της Κ19 συνεχίζει την προετοιμασία της στη Μελιβοία και ο επόμενος φιλικός της αγώνας είναι το Σάββατο 10/8 στα Σέλλανα Καρδίτσας, με την τοπική ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.