Βαθμολογία

Πανηλειακός: Απίθανη η Γ’ Εθνική!

Μήνες ολόκληρους μετά την ολοκλήρωση του περασμένου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, με τον Πανηλειακό να έχει αφήσει αναξιοποίητο όλο το μεγάλο διάστημα που μεσολάβησε (!) και βέβαια πλέον να έχει τεράστιο πρόβλημα στην ύπαρξη “επόμενης μέρας”!

Ο Ιούλιος έφτασε (κι αυτός) στο τέλος του και ο χρόνος πλέον πιέζει απολύτως ασφυκτικά, αφού άλλωστε σε λίγες μέρες λήγει κι η προθεσμία δηλώσεων στη νέα Γ’ Εθνική, αλλά ο Πανηλειακός δεν υπάρχει …πουθενά και βρίσκεται στο απόλυτο …μηδέν! Σε όλα τα θέματα, αφού δεν έχει διοίκηση, δεν έχει παίκτες, δεν έχει κάποιο διαθέσιμο οικονομικό κεφάλαιο (ούτε ελάχιστο), δεν έχει τίποτα απολύτως!!!

Χωρίς διοίκηση, αφού η προηγούμενη είτε έχει αποχωρήσει στο ένα μέρος της, είτε είναι πλήρως ανενεργή στο άλλο (άλλωστε λήγει κι η θητεία της τυπικά στις 30/7), χωρίς καθόλου παίκτες (αφού οι απερχόμενοι “έφαγαν” πρώτα σχεδόν όλο τον καιρό άπρακτοι κι έπειτα έδωσαν και όλες τις “ελευθέρες”, ακόμα και νεαρών ντόπιων που προέρχονταν από την Ακαδημία, όπως οι Βουργουντζής, Διαμαντόπουλος, κ.α.) και προπάντων χωρίς νέα άτομα που να θέλουν να ασχοληθούν μέσα στο “τοξικό” περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί…

Με όλη αυτή την εικόνα και την κατάσταση που περιγράφεται περιληπτικά (μόνο), συμμετοχή του Πανηλειακού στη Γ’ Εθνική δεν μπορεί βέβαια να υπάρξει. Το πιο πιθανό μάλιστα είναι να μην υπάρξει συμμετοχή ούτε και σε χαμηλότερη κατηγορία – αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά το προσεχές διάστημα.

Αφού άλλωστε μόνο το όνομα και η ιστορία της ομάδας είναι αυτά που έχουν απομείνει, και χρειάζονται όμως έστω κι αυτά “λεπτούς” χειρισμούς από τώρα κι έπειτα.

Τις προσεχείς μέρες και προ των ύστατων στιγμών, κάποιοι μεμονωμένοι φίλοι του σωματείου πιθανόν να κάνουν μια τελευταία προσπάθεια “αφύπνισης”, ακόμα και με τη δημόσια σύγκληση μιας συγκέντρωσης.

Σε κάθε περίπτωση, αν περάσει έτσι άκαρπη κι αυτή η εβδομάδα – όπως οι υπόλοιπες προηγούμενες – για τη μεγάλη ομάδα του Νομού, τότε η κατάσταση θα είναι ουσιαστικά “μη αναστρέψιμη”… Ίδωμεν τις όποιες οριστικές εξελίξεις… (αν τελικά κάποιες υπάρξουν)…

Πηγή: iliaoikonomia