Βαθμολογία

Και… μπαμ και μπουμ τα Βούναινα!!!

Τα Βούναινα συνεχίζουν με μεγάλη μεθοδικότητα και οργάνωση ώστε αρχές Αυγούστου να είναι έτοιμα να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους. Ο καταξιωμένος τεχνικός της ομάδας κ. Θοδωρής Στεργιάδης μαζί με την διοίκηση προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό και αυτό είναι κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα.

Δύο σημαντικές επιστροφές για την ομάδα, ο λόγος για τον Κώστα Χριστοδούλου και τον Γιώργο Τσανά. Δύο έμπειροι παίκτες που αναμένεται να προσφέρουν πολλά τη νέα σεζόν. Παράλληλα στο σύλλογο θα συνεχίσει και ο δυναμικός στόπερ Ζαφείρης Σουφχάρας, παίκτης με πλούσιο βιογραφικό που αναμένεται να αποτελέσει το «βουνό» στην άμυνα της ομάδας. Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και άλλες δυνατές μεταγραφές…

Η ανακοίνωση για Χριστοδούλου και Τσανά: «Η Αθλητική Ένωση Βουναίνων 1982 ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα μας του Κώστα Χριστοδούλου (αμυντικός χαφ) και του Γιώργου Τσανά (ακραίος επιθετικός). Και οι δύο παίκτες αγωνίστηκαν πέρυσι με την Δόξα Βλαχοχιαννίου. Το Δ.Σ. της ομάδας τους καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες».

Η ανακοίνωση για Σουφχάρα: «Η Αθλητική Ένωση Βουναίνων 1982 ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού Ζαφείρη Σουφχάρα που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Αετό Μακρυχωρίου. Έχει περάσει με επιτυχία από αρκετές ομάδες του νομού μας παρά το νεαρό της ηλικίας του. Το Δ.Σ. της ομάδας τον καλωσορίζει και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες».