Βαθμολογία

Αναβολή της διαδικασίας αδειοδότησης των ομάδων της Volleyleague

Μόνο τέσσερις ομάδες έχουν εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Συνήλθε σε δεύτερη συνεδρίαση η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ συγκροτούμενη από τον εκπρόσωπο και Νομικό Σύμβουλο της ΕΣΑΠ Χρήστο Ηλιάδη (Πρόεδρο Επιτροπής) και τα μέλη Λευτέρη Κογκαλίδη Αντιπρόεδρο ΔΣ – Εκπρόσωπο ΕΟΠΕ και Ηλία Λάππα Ταμία ΔΣ - Εκπρόσωπο ΠΑΣΑΠ. Η συνεδρίαση έγινε σήμερα 23 Ιουλίου 2019. Η Επιτροπή εξέτασε φακέλους όσων ΤΑΑ δεν έχουν αδειοδοτηθεί καθώς και αιτήματα αναβολής, αποφάσισε τα εξής: Kατόπιν αιτήματος περί αναβολής:

α) του ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015, σύμφωνα με το οποίο έχει τακτοποιηθεί η συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων αθλητών του με ορισμένες εκκρεμότητες,

β) του ΤΑΑ Α.Ο.Φοίνικα Σύρου σύμφωνα με το οποίο, λόγω της μόλις χθες ανάδειξης νέας Διοίκησης στο ΤΑΑ, ζητείται εύλογος χρόνος προς τακτοποίηση όλων ανεξαιρέτως των εκκρεμοτήτων καθώς και

γ) τέλος μετά και από αίτημα του ΤΑΑ Α.Ο.Π. Κηφισιάς για αντίστοιχη χορήγηση περαιτέρω χρονικού διαστήματος με ταυτόχρονη δέσμευση για τακτοποίηση τριών μόλις εκκρεμοτήτων που απομένουν.

Η Επιτροπή αποφάσισε να αναβάλλει τη διαδικασία αδειοδότησης του συνόλου των μη αδειοδοτηθέντων ΤΑΑ (ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΑΟΠ Κηφισιά Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015, ΑΕΚ, ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης) για την Τρίτη 6 Αυγούστου 2019 και ώρα 14.30 στα γραφεία της ΕΣΑΠ».