Βαθμολογία

Παίξε μαζί μας...

Ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελασσόνας (Π.Ο.Ε) στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης και στελέχωσης των ακαδημιών του, ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΚΑΛΕΣΜΑ σε γονείς και εφήβους κάτω των 16 ετών, που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο ως ψυχαγωγία και διασκέδαση όπως και να ανδρωθούν ποδοσφαιρικά χτίζοντας την καριέρα τους. Τα τμήματα που θα δημιουργηθούν και θα λειτουργήσουν είναι Κ6, Κ8, Κ10, Κ12,Κ14 και Κ16. Θα λάβουν μέρος σε πρωταθλήματα και τουρνουά με σκοπό τον αθλητισμό την διασκέδαση και την ψυχαγωγία αλλά παράλληλα και την ανάδειξη παιχτών και διαμόρφωση χαρακτήρων μέσα από τον θεμιτό ανταγωνισμό για την στελέχωση στο μέλλον της πρώτης ομάδας του ΠΟΕ.

Προπονητές των τμημάτων υποδομής και Ακαδημίας θα ειναι:
ΝΑΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Κάτοχος διπλώματος UEFA B Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο).
ΤΣΕΛΙΟΣ ΦΑΝΗΣ (Κάτοχος διπλώματος UEFA Β)
ΚΡΟΥΣΤΑΛΑΚΗΣ ΓΕΏΡΓΙΟΣ (Κάτοχος διπλώματος UEFA B, Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο).

Η διοίκηση του ΠΟΕ έχοντας παρακαταθήκη την περσινή θετική χρονιά έχει πρωταγωνιστικούς στόχους τόσο για την πρώτη ομάδα όσο και για την ανάδειξη νέων ταλέντων στην περιοχή μας. Σας καλούμε λοιπόν να "παίξετε μαζί μας" και να απολαύσουμε όλοι μαζί το πιο συναρπαστικό Άθλημα του κόσμου.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 
ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ: ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΗΣ ΑΛΚΗΣ ΤΗΛ:6977227455, ΠΡΟΠΟΝΗΤΈΣ: ΝΑΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ 6986714234, ΤΣΕΛΙΟΣ ΦΑΝΗΣ 6973390996.

Πηγή: radioelassona.gr