Βαθμολογία

Έχει γράψει τη δική του ιστορία στη Χαραυγή και συνεχίζει να προσφέρει!

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που αφήνουν το αποτύπωμά τους στα γήπεδα και άνθρωποι που συνδέουν το όνομά τους με έναν ολόκληρο σύλλογο. Ο Δημήτρης Παππάς ανήκει αναμφίβολα και στις δύο κατηγορίες, καθώς η διαδρομή του στο ποδόσφαιρο είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την αγαπημένη του Χαραυγή, την ομάδα στην οποία έχει προσφέρει πάρα πολλά, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ως επιθετικός, πραγματοποίησε μια σημαντική ποδοσφαιρική πορεία, αγωνιζόμενος σε αρκετές αξιόλογες ομάδες, όπως η ΑΕΛ, τα Τρίκαλα, ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Αχιλλέας Φαρσάλων, ο Ηρακλής Χάλκης και φυσικά η Χαραυγή. Με την εμπειρία, την ποιότητα και την εκτελεστική του ικανότητα, άφησε το δικό του στίγμα, αποδεικνύοντας πως το γκολ ήταν πάντα ένα από τα μεγάλα του «όπλα».

Ωστόσο, η σχέση του με τη Χαραυγή ξεπερνά κατά πολύ τα όρια μιας απλής ποδοσφαιρικής συνεργασίας. Πρόκειται για τον πρώτο του σύλλογο, μια ομάδα με την οποία έχει δεθεί βαθιά και στην οποία έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της ποδοσφαιρικής και διοικητικής του διαδρομής.

Το 2012, μάλιστα, πήρε μια σημαντική πρωτοβουλία, συμβάλλοντας στην επαναλειτουργία του συλλόγου με την ονομασία ΑΟ Χαραυγή και την ένταξή του στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λάρισας. Ανέλαβε τον ρόλο του παίκτη-προπονητή, βάζοντας τις βάσεις για τη νέα προσπάθεια, ενώ στη συνέχεια υπηρέτησε τον σύλλογο και από τη θέση του προέδρου για αρκετές σεζόν.

Δεν είναι τυχαίο πως ο Δημήτρης Παππάς αποτελεί τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, ένα επίτευγμα που αποτυπώνει τη μεγάλη προσφορά του και τη διαχρονική του σχέση με τη φανέλα της Χαραυγής.

Και επειδή η αγάπη για μια ομάδα δεν έχει ηλικία, το περασμένο καλοκαίρι, στα 49 του χρόνια, αποφάσισε να βάλει ξανά «πλάτη», προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην αγαπημένη του Χαραυγή. Σε μια περίοδο που κάθε σύλλογος χρειάζεται ανθρώπους με εμπειρία, διάθεση και πραγματικό ενδιαφέρον, ο Παππάς επέλεξε να βρεθεί και πάλι στην πρώτη γραμμή, συμβάλλοντας στην προσπάθεια της ομάδας.

Η πρεμιέρα μπορεί να μην είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς η Χαραυγή γνώρισε την ήττα από τη Δόξα Ραχούλας, ωστόσο η αγωνιστική εικόνα της ομάδας άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια. Υπήρξαν θετικά στοιχεία, διάθεση και προοπτική, που δείχνουν πως με δουλειά και υπομονή μπορούν να έρθουν καλύτερες ημέρες.

Άλλωστε, η φετινή προσπάθεια στηρίζεται σε ένα μείγμα έμπειρων ποδοσφαιριστών και νέων, ταλαντούχων παιδιών, που έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν και να προσφέρουν. Με τον Δημήτρη Παππά να γνωρίζει όσο λίγοι τι σημαίνει Χαραυγή, υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο, με πάθος και ισχυρό δεσμό με τον σύλλογο.

Για τον ίδιο, η Χαραυγή δεν είναι απλώς μια ομάδα στην οποία αγωνίστηκε. Είναι το πρώτο του ποδοσφαιρικό σπίτι, ένας σύλλογος για τον οποίο έχει παλέψει, έχει σκοράρει, έχει αναλάβει ευθύνες και έχει δώσει προσωπικές μάχες.

Και τώρα, στα 49 του χρόνια, συνεχίζει να αποδεικνύει πως οι πραγματικές σχέσεις με το ποδόσφαιρο και τις ομάδες χτίζονται μέσα στον χρόνο και δεν σβήνουν ποτέ.

Η ήττα της πρεμιέρας δεν αλλάζει τον στόχο ούτε μειώνει την αισιοδοξία. Η Χαραυγή έχει μπροστά της δρόμο, αλλά διαθέτει ανθρώπους που γνωρίζουν την ιστορία της και θέλουν να τη δουν να προχωρά. Και όταν ένας άνθρωπος σαν τον Δημήτρη Παππά αποφασίζει να βάλει ξανά πλάτη, τα καλύτερα μπορούν κάλλιστα να βρίσκονται μπροστά!