Βαθμολογία

Στην τελική ευθεία η ΑΕΛ

Με την  ΑΕΛ να προσδοκά μια ακόμη μεταγραφική κίνηση στη θέση του φορ ετοιμάζεται για τη νέα χρονιά με στόχο να κάνει το βήμα παραπάνω. Την περσινή χρονιά η ΑΕΛ τερμάτισε στην 10η θέση του πρωταθλήματος, ενώ στο Κύπελλο έχασε στις λεπτομέρειες την είσοδό της στους «8» από τον Αστέρα Τρίπολης. Το καλοκαίρι η ΑΕΛ απέκτησε  6 ποδοσφαιριστές, ενώ εκκρεμεί ακόμα μία μεταγραφή ενός επιθετικού…

Προχθές η ομάδα του Γκόρνταν Πέτριτς ξεκινάει με τα απαραίτητα εργομετρικά και την άλλη Δευτέρα αρχίζει και επίσημα η προετοιμασία. Οι στόχοι για την ερχόμενη χρονιά είναι να γίνει το βήμα παραπάνω τόσο σε πρωτάθλημα, όσο και σε Κύπελλο, με τον Σέρβο προπονητή να μιλάει ακόμα και για Ευρώπη έχοντας στο μυαλό του ένα σύστημα 3-5-2.

Την προσεχή Δευτέρα όπου θα είναι στην Λάρισα ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας  θα «μπουν μπροστά» υποθέσεις που αφορούν τις ομάδες νέων, το ράδιο, την μπουτίκ κτλ Τέλος, η πρώτη προπόνηση θα γίνει την Τρίτη 9/7 ή την Πέμπτη 11/7 στο AEL FC ARENA  κάτι που θα καθοριστεί τις επόμενες μέρες με τον ερχομό του Πέτριτς στην Λάρισα.