Βαθμολογία

Ανέλαβε την Καλαμάτα ο Βούζας

Αλλαγές στην Καλαμάτα. Η διοίκηση πέρασε στα χέρια του Γιώργου Πρασσά και μπαίνει μπροστά ο σχεδιασμός της ομάδας. Την Τρίτη (2/7) έγινε γνωστός και ο προπονητής που θα αναλάβει ο οποίος θα είναι ο Βασίλης Βούζας. Ο άλλοτε προπονητής και του Ολυμπιακού συμφώνησε για τα επόμενα δύο χρόνια και στις πρώτες του δηλώσεις έβαλε ψηλά τον πήχη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Π.Σ. “Η Καλαμάτα” ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή, Βασίλη Βούζα. Ο κ. Βούζας θα αναλάβει το πόστο της τεχνικής ηγεσίας για τα επόμενα 2 χρόνια και το επιτελείο του θα απαρτίζεται από τους, Παναγιώτη Χριστοφιλέα (βοηθός προπονητή), Σωτήρη Λυμπερόπουλο (προπονητής τερματοφυλάκων) και τον Διατροφολόγο – εργοφυσιολόγο Ιωάννη Κοτσή”.

Με την έναρξη της συνεργασίας μας ο κ. Βούζας προέβη στην ακόλουθη δήλωση: “Με την ομάδα της Καλαμάτας έχουμε τις ίδιες φιλοδοξίες. Θέλουμε να διεκδικούμε τίτλους και να φθάνουμε στην κορυφή.

Σε αυτόν τον τομέα ταυτιζόμαστε απόλυτα και το συγκεκριμένο στοιχείο έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφαση μου για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό μου και υπόσχομαι τόσο στους ιθύνοντες της, όσο και στους φιλάθλους μας, ότι θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω την επιλογή τους”».