Βαθμολογία

Από την Αστραπή Ν.Π. στον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Νότας (PICS+VIDEO)

Μεγάλο άλμα στην ποδοσφαιρική καριέρα για τον ταλαντούχο Λαρισαίο επιθετικό Γιώργο Νότα μιας και μετακόμισε από την Αστραπή Νέας Πολιτείας στον Παναθηναϊκό, μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις του τόσο με την ομάδα του αλλά και τη Μικτή Παίδων.  Έτσι λοιπόν η Αστραπή δείχνει για άλλη μία φορά τη σοβαρή δουλειά που γίνεται σε επίπεδο υποδομών.

Η ανακοίνωση της ομάδας: «Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα εδώ και λίγες ώρες ένα δικό μας παιδί, ο Γιώργος Νότας. Ο νεαρός επιθετικός (γεννημένος το 2005) την σεζόν που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις τόσο με την ακαδημία μας, όσο και με την μικτή Λάρισας, με συνέπεια να πάρει μεταγραφή σε ένα μεγάλο σωματείο, αυτό του Παναθηναϊκού.Ο ποδοσφαιριστής μας εξαργύρωσε την πολύ καλή του χρονιά, την προσπάθεια τόσων χρόνων και τη σκληρή δουλειά, με την μεταγραφή του στην Κ15 του Παναθηναϊκού και πλέον μια μεγάλη πρόκληση ανοίγεται για το μέλλον του. Ένα γεγονός που κάνει περήφανη όλη την οικογένεια της Αστραπής, καθώς ο Γιώργος είναι γέννημα-θρέμμα της Ακαδημία μας.

Σύσσωμη η οικογένεια της Αστραπής ευχόμαστε στον νεαρό ποδοσφαιριστή μας αρχικά υγεία, κάθε επιτυχία στο νέο του βήμα και να πετύχει τους στόχους και τα όνειρα του, κάνοντας μια πορεία που του αξίζει και να χαρεί τον νέο ορίζοντα που του ανοίγεται στην ποδοσφαιρική του καριέρα. «Γιώργο καλή αρχή στο όνειρό σου».

Και δηλώσεις αποκλειστικά στο athleticlarissa και την Βάσω Γκατζούλη από τον ταλαντούχο επιθετικό για την μεταγραφή του…

">http://