Βαθμολογία

«Θα θέλαμε να ήσουν εδώ...»

"Κάθε χρόνο τέτοια μέρα οι λογισμοί μας γυρίζουν σ' εσένα. Λείπεις από κοντά μας 38 ολόκληρα χρόνια. Έφυγες μόλις στα 42 σου για την αιωνιότητα εκείνη την αποφράδα 27η Ιουνίου του 1981, αφήνοντας όμως σ' εμάς και στην ομάδα της καρδιάς σου, ανέπαφες τις παρακαταθήκες σου και ανεξίτηλα τα οράματά σου.

Δεν σε ξεχνάμε ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΝΤΩΝΙΑ κι ούτε πρόκειται η τεράστια προσφορά σου και η "βυσσινί" λεωφόρος που άνοιξες, να σβήσουν ποτέ. Θέλαμε όμως να ήσουν εδώ. Για να ζήσουμε μαζί τους πρωτόγνωρους και πολυμέτωπους αγώνες που μπροστά μας ορθώνονται καθημερινά.

Είμαστε σίγουροι πως θα ύψωνες το στιβαρό σου χέρι και θα νουθετούσες με τα λόγια της ψυχής σου όσους δόλια λοξοδρομούν. Όπως ακριβώς έκανες πολλές φορές, όταν μόλις στα 31 σου χρόνια αναλάμβανες τα ηνία της αγαπημένης μας ΑΕΛ και έβλεπες έκπληκτος να υψώνονται αναίτια οι γηγενείς συμπληγάδες.

Μας λείπεις οραματιστή πρόεδρε της Ευρωπαίας ΑΕΛ. Κρατάμε όμως σφιχτά τις παρακαταθήκες σου και να είσαι σίγουρος, ότι όλοι όσοι νιώθουν στρατιώτες της "βασίλισσας", δεν πρόκειται να την εγκαταλείψουν ποτέ μαχόμενοι καθημερινά για το μεγαλείο της. Αυτό είναι και λόγος τιμής και υπόσχεση ζωής στη μνήμη σου".

ΠΑΕ ΑΕΛ