Βαθμολογία

Super League 2: Αν δεν τηρηθεί η συμφωνία με την ΕΡΤ δεν ξεκινά το πρωτάθλημα

Το δίκιο τους ψάχνουν οι ομάδες της Super League 2 και δεν πρόκειται να κάνουν βήμα πίσω... Πρόβλημα επιβίωσης με το... καλημέρα αντιμετωπίζει νεοσύστατη κατηγορία (δημιούργημα του σχεδίου αναδιάρθρωσης του Γιώργου Βασιλειάδη).

Κι αυτό διότι η διοίκηση της ΕΡΤ και η κυβέρνηση κατ' επέκταση τη δεδομένη χρονική στιγμή κάνει ότι δεν ακούει και ότι δεν ξέρει τίποτα αναφορικά με την τήρηση της εδώ και ένα χρόνο συμφωνίας για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Σούπερ Λίγκας 2.

Αυτή η ανακολουθία έχει εξοργίσει τις ομάδες της νεοσύστατης κατηγορίας - και δικαιολογημένα -, αφού είναι πιθανό να πέσουν θύματα εξαπάτησης! Έτσι στο Δ.Σ. της Super League 2 το μεσημέρι της Δευτέρας (24/6) αποφασίσθηκε να μην ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα με την ΕΡΤ για το τηλεοπτικό συμβόλαιο!

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η εναρκτήρια σέντρα, που ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τα μέσα Σεπτεμβρίου είναι πλέον στον αέρα! Οι ομάδες ανησυχούν, αφού αν δεν πέσουν οι υπογραφές άμεσα και προκύψει κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου δεν αποκλείεται η περσινή συμφωνία να πάει... στράφι!

Πηγή: a-sports.gr