Βαθμολογία

Εξόφληση και μετά βεβαίωση...

Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση της ερασιτεχνικής ΑΕΛ (πρόεδρος ο Αχιλλέας Παυλόπουλος και γραμματέας ο Βαγγέλης Καραναστάσης) όπου μετά την έγκριση των απολογισμών και προϋπολογισμών υπήρξε το θέμα των σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΛ με το ερασιτεχνικό σωματείο.

Ο πρόεδρος του σωματείου Γιώργος Νάκας είπε ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ οφείλει 96.000 ευρώ και σε περίπτωση που δεν εξοφληθεί το χρέος τότε δεν πρόκειται να δοθεί βεβαίωση για να πάρει άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Μάλιστα ο πρώην πρόεδρος Αντώνης Γραββάνης ζήτησε από το σώμα να εξουσιοδοτηθεί το διοικητικό συμβούλιο για να προχωρήσει στη συγκεκριμένη ενέργεια, κάτι που έγινε δεκτό.

Εκ μέρους της ΠΑΕ ΑΕΛ μίλησε ο αντιπρόεδρος κ. Ζήσης Ντελόπουλος που σε μια προσπάθεια να γίνει «γέφυρα» μεταξύ ΠΑΕ και ερασιτεχνικής ΑΕΛ πρότεινε να μειωθεί το μίσθωμα από τη «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» και να πάρει τα χρήματα η ερασιτεχνική ενώ ο παρευρισκόμενος με την ιδιότητα του μέλους της ερασ. ΑΕΛ διευθυντής της «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» Μίμης Τσακμακίδης είπε ότι υπάρχει σχετική σύμβαση που δεν μπορεί να αλλάξει.
Η συνέχεια λογικά θα υπάρξει όταν η ΠΑΕ ΑΕΛ καταθέσει τα χαρτιά της για να πάρει άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Πηγή: Ελευθερία