Βαθμολογία

Σούλης και επίσημα στον Διαγόρα

Προπονητής του Διαγόρα και με τη... βούλα έγινε την Παρασκευή (21/6) ο Σούλης Παπαδόπουλος, με τους Ροδίτες να επικυρώνουν τη μεταξύ τους συμφωνία.

Ο έμπειρος τεχνικός θα είναι στο νησί την Τρίτη (25/6) και πρόκειται να συναντηθεί τόσο με τα μέλη της διοικούσας επιτροπής όσο και με τον Πέτρο Ρουτζιέρη, που είναι πλέον ο τεχνικός διευθυντής των «κυανέρυθρων».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Η διοικούσα επιτροπή της Π.Α.Ε. “Γ.Σ. Διαγόρας 1905’’ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή της ανδρικής ομάδος κ. Σούλη Παπαδόπουλο. Ο 51χρονος τεχνικός θεωρείται ιδιαίτερα έμπειρος καθώς έχει διατελέσει προπονητής σε ιστορικές ομάδες όπως ο Άρης, ο Ηρακλής, η Προοδευτική, η Λάρισα, η Δόξα Δράμας, ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Πιερικός, η Βέροια και άλλες. Το 2010 συνεργάστηκε με τον Διαγόρα ενώ τελευταίος του προπονητικός σταθμός ήταν ο Αήττητος Σπάτων.

Την προσεχή Τρίτη 25/06/2019 ο κ. Παπαδόπουλος θα βρίσκεται στη Ρόδο προκειμένου να συναντηθεί με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής και με τον τεχνικό Διευθυντή κ. Πέτρο Ρουτζιέρη, ώστε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας περιόδου».