Βαθμολογία

Φαντασμαγορική η τελετή λήξης των Ακαδημιών του Ηρακλή Λάρισας (PICS)

Με κάθε μεγαλοπρέπεια γιορτάστηκε την Τρίτη (18/6) στις εγκαταστάσεις «ΑΛΑΝΑ» η τελετή λήξης των Ακαδημιών του Ηρακλή Λάρισας.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ένα μεγάλο εγχείρημα και προσωπικό στοίχημα του προέδρου της ομάδας κ. Λάμπρου Ιωακείμ που πραγματικά φέρνει την προσωπική του σφραγίδα αφού η ομάδα έχει βάλει τα τελευταία γερά θεμέλια και «χτίστηκε» από κάτω προς τα επάνω.

Αύξησε τον αριθμό των παιδιών η Ακαδημία του Ηρακλή Λάρισας

Την τελευταία χρονιά η Ακαδημία αύξησε τον αριθμό των παιδιών, φτάνοντας τα 160, όμως είχε και επιτυχίες στα τμήματα υποδομών τη σεζόν που μας πέρασε αφού η Κ-16 βγήκε δευτεραθλήτρια στη Λάρισα (τεχνικός Θάνος Τριανταφυλλόπουλος), η Κ-14 κατέκτησε την 3η θέση σε τουρνουά στην Θεσσαλονίκη (τεχνικός Περικλής Κουτσοπάγος) και η Κ-12 την 2η θέση πάλι σε τουρνουά στην Θεσσαλονίκη (τεχνικός Θάνος Τριανταφυλλόπουλος).

Άρτια γήπεδα

Οι γηπεδικές εγκαταστάσεις της Ακαδημίας είναι άρτιες και αυτό αποτελεί το δυνατό χαρτί για την ομάδα, αφού τα παιδιά πραγματικά δουλεύουν σε πολύ καλές συνθήκες και αυτό δείχνει το σημαντικό έργο που έγινε από την διοίκηση της ομάδας.

Οι προπονητές του Ηρακλή Λάρισας

Πολύ καλοί και οι προπονητές που απαρτίζουν τα τμήματα των Ακαδημιών, τους οποίους ευχαρίστησε ιδιαιτέρως ο πρόεδρος της ομάδας κ. Λάμπρος Ιωακείμ και είναι οι εξής: Χρήστος Χατζηλιάδης (προπονητής πρώτης ομάδας και στην Κ-10), Θάνος Τριανταφυλλόπουλος (βοηθός προπονητή πρώτης ομάδας, και προπονητής στην Κ16 και Κ-12), Περικλής Κουτσοπάγος (προπονητής Κ-14, Κ-13, Κ-9), Δημήτρης Αετόπουλος (προπονητής Κ-11), Γιάννης Χρηστίδης (προπονητής Κ-8, Κ-6), Θάνος Ντιντής (προπονητής Κ-7), Ευριπίδης Βακουφτσής (προπονητής τερματοφυλάκων).

Παρουσία Κόκοβα

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής της Μπόχουμ Στέλιος Κόκοβας που είδε την ζωή του να αλλάζει μέσα σε λίγο καιρό και να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα. Εκείνο που δήλωσε για να ακούσουν τα μικρά παιδιά ήταν να δουλεύουν και ποτέ να μην το βάζουν κάτω για να γίνονται από καλοί – καλύτεροι.

Τα λόγια του προέδρου κ. Λάμπρου Ιωακείμ

Παίρνοντας το λόγο στο βήμα ο πρόεδρος της ομάδας κ. Λάμπρος Ιωακείμ ευχαρίστησε όλους τους άμεσους συνεργάτες, τον αθόρυβο Γενικό Αρχηγό κ. Γιάννη Κυριάκη, την ψυχή της ομάδας όπως ανέφερε Φώφη  Μπίτου και την αγαπημένη του γυναίκα Μαρία.

Δεν έκρυψε την μεγάλη χαρά του για την άνοδο της αντρικής ομάδας στην Γ’ Εθνική, επίσης ευχαρίστησε όλους τους γονείς των παιδιών που εμπιστεύονται την Ακαδημία του Ηρακλή και όπως είπε τη σημερινή ημέρα δίνουν το ραντεβού για τη νέα χρονιά.

Εκπλήξεις υπήρχαν και δώρα που δόθηκαν με κλήρο στους νεαρούς παίκτες, καθώς και τιμητικές πλακέτες. Κατάμεστη ήταν η «ΑΛΑΝΑ» και στο φινάλε βεγγαλικά στόλισαν τον ουρανό, αφού έκαναν τη νύχτα – μέρα. Σίγουρα η εκδήλωση θα μείνει μέσα στις καρδιές των μικρών παιδιών και θα αποτελέσει οδηγό για τα επόμενα χρόνια.  

Εικόνες από την εκδήλωση…

*ΔΕΙΤΕ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ