Βαθμολογία

Αισιόδοξος για την παραμονή Πιτίνο ο Καλάθης

Την απάντηση του Ρικ Πιτίνο για το αν θα συνεχίσει στον πάγκο περιμένουν άπαντες στον Παναθηναϊκό. Ο Νικ Καλάθης, πάντως, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι δεν θα χρειαστεί να βρεθεί διάδοχη κατάσταση.

Ο άσος των «πρασίνων» εξήγησε ότι ο Αμερικανός είναι καλά στην Ελλάδα και νιώθει τιμή που είναι στον πάγκο του «τριφυλλιού». Παράλληλα, μίλησε για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, ενώ έθεσε ως στόχο για τη νέα σεζόν τη συμμετοχή στο Φάιναλ 4 της Ευρωλίγκας. Αναλυτικά τα όσα είπε στην «Πράσινη»:

Για τον τίτλο: «Για εμάς το ότι καταφέραμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα μπροστά στον κόσμο μας, τον πρόεδρο και σε όσους φίλους του Παναθηναϊκού μας είδαν ήταν κάτι πολύ σπουδαίο. Ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που θα είχαμε απέναντί μας, στόχος μας εξαρχής ήταν να κατακτήσουμε τον τίτλο και τα καταφέραμε».

Για τον Πιτίνο: «Είναι τιμή και μόνο που βρίσκεται στην Ελλάδα. Ο κύριος Γιαννακόπουλος έκανε εξαιρετική δουλειά, καταφέρνοντας να τον πείσει να έρθει εδώ και ο Πιτίνο με τη σειρά του έκανε πολλά για την ομάδα».

Για το αν θα μείνει ο Πιτίνο: «Νομίζω ότι θα μείνει, έτσι πιστεύω. Αγαπάει το σύλλογο, τον κόσμο, τα μέλη της ομάδας, τον κύριο Γιαννακόπουλο. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος σύλλογος που εμπνέει σεβασμό και ο Πιτίνο νιώθει τιμή που κάθεται στον πάγκο του».

Για την Ευρωλίγκα: «Σίγουρα δεν καταφέραμε αυτό που θέλαμε, αλλά τα καταφέραμε στο πρωτάθλημα. Ελπίζω ότι του χρόνου θα μπορέσουμε να πάμε στο Φάιναλ 4».