Βαθμολογία

Φεύγει ο Λάνγκφορντ από τον Παναθηναϊκό

Μακριά από τον Παναθηναϊκό βλέπει το μέλλον του ο Κιθ Λάνγκφορντ, που θέλει να πάει σε ομάδα όπου θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Την επομένη, λοιπόν, της κατάκτησης του πρωταθλήματος με τους «πράσινους» ο 35χρονος γκαρντ, μιλώντας στην ιστοσελίδα «TalkBasket.net», προανήγγειλε την αποχώρησή του και είπε σχετικά: «Τα σχέδιά μου είναι να πάω κάπου όπου θα μπορέσω να είμαι ο εαυτός μου και πάλι. Αυτό είναι το σχέδιό μου. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για αυτή τη σεζόν, ήταν διασκεδαστικό, αλλά πρέπει να επιστρέψω στο να είμαι εγώ. Αυτό είναι μόνο που θέλω να κάνω.

Ήταν διασκεδαστικό και είμαι χαρούμενος για τα πάντα στη σεζόν, αλλά θέλω να τελειώσω την καριέρα μου με τους δικούς μου όρους. Θα ήθελα να είχα περισσότερες ευκαιρίες και περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Αυτός είναι ο κύριος παράγοντας. Στα προηγούμενα δεκατρία μου χρόνια δεν ήμουν ποτέ παίκτης των 11, 14 ή 15 λεπτών. Για μένα η ελευθερία μου ως παίκτης είναι το πιο σημαντικό από όλα».

Ενώ για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Ευρωλίγκας, ο Αμερικανός άσος ήταν ξεκάθαρος και ανέφερε: «Σίγουρα, εγγυημένο αυτό. Νομίζω πως όποιος βλέπει μπάσκετ έχει διακρίνει πως ακόμη μπορώ να παίξω με τους καλύτερους. Οπότε αυτό δεν είναι το τέλος του Κιθ Λάνγκφορντ, αυτό είναι σίγουρο».