Βαθμολογία

Μιλάει για... όλα ο Κούγιας

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσουν την Πέμπτη (13/6) ο Αλέξης Κούγιας και τα μέλη του Δ.Σ. της ΑΕΛ και την Τετάρτη (12/6) δόθηκαν διευκρινίσεις. Συγκεκριμένα, οι «βυσσινί» γνωστοποίησαν τα θέματα που θα τεθούν επί τάπητος, με τη συνέντευξη να αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ανάμεσα σε αυτά που θα συζητηθούν είναι το ιδιοκτησιακό, το γηπεδικό και οι σχέσεις με τους οργανωμένους, ενώ θα παρουσιαστούν και τα εισιτήρια διαρκείας.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Επειδή υπήρξαν παρερμηνείες της ανακοινώσεως που αφορά την αυριανή συνέντευξη στις 13:00  στο Επιμελητήριο του κ. Κούγια και των μελών του ΔΣ της ΑΕΛ, τα θέματα είναι τα εξής:

1. Ιδιοκτησιακό

2. Γηπεδικό - μόνιμη έδρα της ΑΕΛ

3. Σχέσεις με οργανωμένους

4. AEL RADIO

5. Εισιτήρια διαρκείας

6. Τμήματα υποδομής Κ19-Κ17-Κ15 και ακαδημίες

7. Ερασιτεχνική ΑΕΛ και προοπτική της. 

Δικαίωμα παρουσίας έχουν μόνο οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι, οι οποίοι θα διαπιστευτούν μέχρι αύριο το πρωί στις 11, είτε στα γραφεία της ΠΑΕ είτε μέσω email (εφημερίδες, τηλεόραση, ραδιοφωνικοί σταθμοί, sites) για να γίνει η κατάλληλη χωροταξική διαρύθμιση.

Οι δημοσιογράφοι θα μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις είτε στον κ. Κούγια είτε στα μέλη ΔΣ για οποιοδήποτε θέμα αφορά την ΑΕΛ».