Βαθμολογία

Πλημμύρισε... παιδιά το Αθλητικό κέντρο Φαλάνης (PICS+VIDEO)

Πάνω από 1.600 παιδιά βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο που διανύουμε στην Φαλάνη για το μεγάλο Τουρνουά που διοργανώνει η ιστορική ομάδα του Φαλανιακού εδώ και πολλά χρόνια με μεγάλη επιτυχία!

Του Χρήστου Γκατζούλη

Δεκάδες ακαδημίες ποδοσφαίρου που πήραν μέρος στη γιορτή του ποδοσφαίρου που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο στα γήπεδα της Φαλάνης έδωσαν ένα ξεχωριστό «χρώμα».

">http://

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, όλα πήγαν εξαιρετικά και η ανταπόκριση ξεπέρασε και πάλι κάθε προσδοκία. Η υλοποίηση του 5ου Πανελληνίου Τουρνουά Ποδοσφαιρικών Ακαδημιών στην Φαλάνη με την συμμετοχή 30 ακαδημιών (ανάμεσα τους και ακαδημίες από Τρίκαλα, Βόλο και Κατερίνη) και περίπου 1000 παιδιών είναι γεγονός και αξίζουν πολλά εύσημα στους διοργανωτές και ιδιαίτερα στην «ψυχή» αυτού, τον νεαρό τεχνικό του Φαλανιακού Μιχάλη Μαλαμά.

Φυσικά και τα αποτελέσματα περνάνε σε δεύτερη μοίρα μιας και η ουσία είναι να χαρούν το ποδόσφαιρο πάνω όλα τα παιδιά και να δημιουργήσουν φιλίες. Ένα τουρνουά το οποίο και έχει καθιερωθεί ως θεσμός και διοργανώνεται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λάρισας, υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ. Λάρισας και με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και του SAVE MORAS.

Το athleticlarissa ήταν εκεί και σας μεταφέρει χαρακτηριστικές εικόνες…