Βαθμολογία

Ένας χρόνος ακόμα και τέλος για τον «Kill Bill»

Έχει γράψει ιστορία με «χρυσά» γράμματα ο Βασίλης Σπανούλης στον Ολυμπιακό και φαίνεται ότι οι οπαδοί της ομάδας θα τον απολαμβάνουν μόνο μία ακόμα σεζόν. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από το περιβάλλον του, όπως αναφέρει το «Φως των Σπορ» το Σάββατο (8/6).

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» έχει σκοπό να παίξει έναν επιπλέον χρόνο μπάσκετ και έπειτα να αποσυρθεί από τη ενεργό δράση το καλοκαίρι του 2020. Γι’ αυτό θα υπάρχει σύντομα ραντεβού με τους αδερφούς Αγγελόπουλους, ώστε να ανανεώσουν μία επιπλέον περίοδο τη συνεργασία τους και έπειτα θα λάβει όλους τις τιμές που απαιτούνται για την σπουδαία προσφορά του στην ομάδα.

Όσο για τον έτερο αρχηγός της ομάδας, Γιώργο Πρίντεζη, τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα. Ο 34χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού θα δει πως θα πάει και η επόμενη σεζόν και μετά θα σταχυολογήσει πως θα πορευτεί. Το σίγουρο είναι ότι και εκείνος είναι ένας θρυλικός παίκτης για την ομάδα, όπως και ο Σπανούλης και θα παραμείνει στο Μεγάλο Λιμάνι, όσο καιρό θέλει μέχρι να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.