Βαθμολογία

Συνεχίζει στην Καλλιθέα ο Μπέλης

Τη φανέλα της Καλλιθέας θα φορά και την επόμενη αγωνιστική σεζόν ο Διονύσης Μπέλης. Οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν την Τετάρτη (56) ότι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον 26χρονο επιθετικό, ο οποίος αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας την περσινή σεζόν.

Στις δηλώσεις του ο Μπέλη δεν έκρυψε τη χαρά του για το γεγονός ότι παραμένει κάτοικος «Ελ Πάσο» και τόνισε πως θα κάνει τα πάντα ώστε η Καλλιθέα να πρωταγωνιστήσει του χρόνου. Το δελτίο Τύπου της Καλλιθέας αναφέρει τα εξής: «Ο Διονύσης Μπέλης και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο στη Καλλιθέα.

Στα γραφεία του συλλόγου συναντήθηκαν χτες το μεσημέρι ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος Σπύρος Παπαδόπουλος και ο 26χρονος επιθετικός μέσος Διονύσης Μπέλης, παρουσία του Γενικού Αρχηγού Γιάννη Μητσόπουλου και του προπονητή Νίκου Παντέλη, προκειμένου να συζητήσουν την ανανέωση της συνεργασίας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, αφότου εκφράστηκε ο αμοιβαίος σεβασμός και ιδιαίτερα η εμπιστοσύνη που ενέπνευσε ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος τόσο στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή όσο και στους συμπαίκτες του όλη τη χρονιά, ο Σπύρος Παπαδόπουλος ανέλυσε το πλάνο για τη νέα σεζόν και την επιθυμία του ο σύλλογος να πρωταγωνιστήσει.

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με τους δύο άνδρες “να δίνουν τα χέρια” και τον Διονύση Μπέλη να δηλώνει: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο στην Καλλιθέα. Η χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολη, αλλά κυρίως πιστεύω μεταβατική για το σύλλογο. Ο κ. Παπαδόπουλος είναι ένας άνθρωπος “Καλλιθέα μέχρι το κόκκαλο”, ασχολείται καθημερινά με την ομάδα και τη σωστή λειτουργία της και ήταν παρόν σε κάθε δύσκολη στιγμή για να δώσει λύση τόσο σε μικρά αλλά και σε μεγαλύτερα προβλήματα που ανέκυψαν. Έχει κερδίσει τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη μου. Την Καλλιθέα και τους υπέροχους φιλάθλους της, τους θεωρώ οικογένειά μου και θα δουλέψω σκληρά μαζί με τους συμπαίκτες μου για να υλοποιήσουμε το πλάνο της Διοίκησης. Πιστεύω, εάν όλοι βάλουμε τα δυνατά μας, ο σύλλογος θα πρωταγωνιστήσει».