Βαθμολογία

Άνοδος για τον Πανιώνιο και ανάπτυξη της Νέας Σμύρνης (PICS+VIDEO)

Ο Πανιώνιος Νέας Σμύρνης άλλαξε κατηγορία, φιλοσοφία και πραγματικά γεμάτος εμπειρίες θα συνεχίσει τη νέα χρονιά στην Α1’ ΕΠΣΛ. Μια ωραία εκδήλωση παραχώρησε η διοίκηση του Πανιωνίου στο ποδοσφαιρικό τμήμα, στους εκλεκτούς καλεσμένους από τους τοπικούς φορείς, καθώς και στους κατοίκους και φιλάθλους του Πανιωνίου στη συνοικία της Νέας Σμύρνης.

Της Βάσως Γκατζούλη

Τουλάχιστον 200 άτομα τίμησαν την εκδήλωση την Πέμπτη (23/5). Από την δημοτική αρχή βρέθηκε ο αντιδήμαρχος πολιτικής κ. Δημήτρης Δεληγιάννης, καθώς και ο αντιδήμαρχος οικονομικών κ. Παναγιώτης Νταής. Βρέθηκαν ακόμη υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη, όπως ο κ. Σωτήρης Βούλγαρης καθώς και ο κ. Παναγιώτης Παϊτέρης, ο πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου κ. Νίκος Παϊτέρης. Το λόγο στο βήμα πήρε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Μουκάνης, ευχαρίστησε τον προπονητή της ομάδας κ. Γιάννη Κυρμιτζόγλου, τους παίκτες που ήταν οι πρωταγωνιστές, όλη τη διοίκηση που βρέθηκε στο πλευρό του, τους χορηγούς της ομάδας καθώς και τους φιλάθλους.

Η ομάδα του Πανιωνίου ανέβηκε μετά από 14 ολόκληρα χρόνια, δήλωσε πως θα μείνει για έναν ακόμη χρόνο στην ομάδα και πιστεύει πως αν υπάρχει η ίδια συνέχεια στο ρόστερ, είναι πολύ πιθανό να πρωταγωνιστήσει και πάλι. Ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Γενικό Αρχηγό για 13 ολόκληρα χρόνια κ. Κώστα Κίτσα, τον Γενικό Γραμματέα κ. Χρυσοβαλάντη Βαλάντη, τους προπονητές των Ακαδημιών κ. Παναγιώτη Κανή και κ. Σπύρο Σκέντζα, τον Γενικό Διευθυντή κ. Σωτήρη Παϊτέρη, καθώς και τον φροντιστή της ομάδας κ. Ηλία Σκέντζα.

Το γεύμα ήταν πλούσιο, τα τραγούδια ξεσήκωσαν το κέφι και φυσικά ενόψει των εκλογών δόθηκε και το στίγμα για το που θα πάει η ψήφος την ερχόμενη Κυριακή. Όλοι στη Νέα Σμύρνη πιστεύουν πως για πρώτη φορά τους βοήθησε πραγματικά η παρούσα δημοτική αρχή αφού στάθηκε κοντά στα προβλήματά τους, όσον αφορά την καθαριότητα, τον φωτισμό, την μεταφορά των παιδιών στο σχολείο με λεωφορείο, αλλά πάνω απ’ όλα υλοποίησαν το μεγάλο πρόβλημα που υπήρχε στην σιδηροδρομική γραμμή και ήταν πολύ επικίνδυνο για ατυχήματα. Ανταποκρίθηκε και το υπουργείο αλλά και ο δήμος Λαρισαίων, έφερε εις πέρας το έργο, στο οποίο έχει γίνει η χρηματοδότηση και ανατέθηκε σε εργολάβο για να πραγματοποιηθεί. Όλη η Νέα Σμύρνη λοιπόν για να ευχαριστήσει για όσα έγιναν στην περιοχή θα ψηφίσει τον Απόστολο Καλογιάννη.

Δείτε μέσα από το athleticlarissa και την Βάσω Γκατζούλη στιγμές από την όμορφη βραδιά…

">http://