Βαθμολογία

Για το 2-0, ΑΕΚ, Προμηθέας και Περιστέρι

Μετά τα πρώτα ματς και τις νίκες της ΑΕΚ απέναντι στον Χολαργό, του Προμηθέα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ και του Περιστερίου κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου.

Σήμερα (22/5) διεξάγονται τα δεύτερα παιχνίδια, εκεί που οι νικήτριες ομάδες των πρώτων αγώνων θέλουν το 2-0 και την πρόκριση, ενώ οι ηττημένες θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν την έδρα να κάνουν το 1-1 και να πάνε σε τρίτο παιχνίδι.

Αρχικά στις 16:00 ο Ήφαιστος Λήμνου υποδέχεται το Περιστέρι με σκοπό να πάρει τη νίκη την οποία έχασε στις λεπτομέρειες στην Αθήνα. Οι νησιώτες με όπλο την δυνατή τους έδρα θα επιδιώξουν το 1-1 και να πάνε εκ νέου στο Περιστέρι, το οποίο θέλει να καθαρίσει και να ετοιμαστεί για τα ματς με Παναθηναϊκό. Αγωνιστικά και οι δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα.

Στις 18:00 στη Πυλαία ο ΠΑΟΚ, των 1000 προβλημάτων και των λίγων παικτών, υποδέχεται τον Προμηθέα με στόχο ότι το καλύτερο, δεδομένων και των προβλημάτων. Από την άλλη ο Προμηθέας θα επιδιώξει το 2-0 και να τελειώσει την πρόκριση. Αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με μόλις δύο ξένους και συνολικά έξι επαγγελματίες, με τους Κόνιαρη, Ζάρας να είναι εκτός. Χωρίς προβλήματα ο Προμηθέας.

Τέλος στις 20:00 ο Χολαργός υποδέχεται την ΑΕΚ και χωρίς άγχος, δεδομένου ότι η παρθενική χρονιά στη μεγάλη κατηγορία ήταν άκρως πετυχημένη θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στην Ένωση. Η τελευταία θέλει τη νίκη προκειμένου να τελειώσει τη σειρά και να ετοιμαστεί για τα ημιτελικά. Αγωνιστικά αμφίβολος για τον Χολαργό είναι ο Γιάνκοβιτς που υπέστη διάστρεμμα στο ματς του Σαββάτου, ενώ για την Ένωση υπάρχουν οι γνωστές απουσίες Ματσιούλις και Καββαδά.

Και τα τρία ματς θα μεταδοθούν ζωντανά από το ERT SPORTS, ενώ αν χρειαστούν τρίτα παιχνίδια αυτά θα διεξαχθούν το Σάββατο 25 Μαΐου.