Βαθμολογία

Γιαννακόπουλος: «Να βάλουν την ιστορία του Ολυμπιακού πάνω από...»

Γραπτή δήλωση έκανε σήμερα (20/5) ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος με την οποία καλεί τους διοικούντες την ΚΑΕ Ολυμπιακός να αναθεωρήσουν την «εσφαλμένη» όπως τη χαρακτήρισε, απόφασή να μην κατέβει η πειραϊκή ομάδα στο σημερινό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ τόνισε χαρακτηριστικά ότι θα πρέπει οι αφοί Αγγελόπουλοι να βάλουν την ιστορία του Ολυμπιακού πάνω από τον εγωισμό τους, να πάψουν να φέρονται σαν «κακομαθημένα παιδιά» και να σεβαστούν το άθλημα, τον κόσμο τους, αλλά και όλες τις υπόλοιπες ομάδες.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Γιαννακόπουλου:

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έστω και την ύστατη στιγμή οι διοικούντες την ΚΑΕ ΟΣΦΠ θα πάψουν να φέρονται σαν δυο κακομαθημένα μικρά παιδιά που επειδή τους τελείωσαν τα κέρματα τραβάνε την πρίζα από το ηλεκτρονικό παιχνίδι, για να μην παίξουν οι υπόλοιποι.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έστω και την ύστατη στιγμή θα βάλουν πάνω από τον προσωπικό τους εγωισμό, την ιστορία της ομάδος τους.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έστω και την ύστατη στιγμή θα σεβαστούν τους φίλαθλους του αθλήματος που τόσες φορές μας έχει κάνει Εθνικά υπερήφανους,τους αθλητές που αγωνίζονται,τους υπόλοιπους παράγοντες που επενδύουμε αλλά και τους δημοσιογράφους και όσους άλλους «ζουν» από το άθλημα γενικότερα.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έστω και την ύστατη στιγμή θα σεβαστούν τα λάβαρα τα οποία κοσμούν την οροφή του ΣΕΦ που με τόσους κόπους κατακτήθηκαν.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έστω και την ύστατη στιγμή θα σεβαστούν την ιστορία του αθλήματος.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έστω και την ύστατη στιγμή θα σεβαστούν τους Ματθαίου, Καστρινάκη, Γιατζόγλου, Κορωναίο,Κολοκυθά, Κόντο, Αμερικάνο, Γκάλη, Γιαννάκη, Φασούλα, Αλβέρτη, Διαμαντίδη, Σπανούλη, Πολίτη, Βεζυρτζή, Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο, Κόκκαλη και τόσους άλλους που με κόπο, ιδρώτα και χρήματα έφεραν το άθλημα που αγαπάμε, το μπάσκετ, να είναι έτη φωτός μπροστά από οποιοδήποτε άλλο άθλημα.

Και τέλος θέλουμε να πιστεύουμε ότι έστω και την ύστατη στίγμη θα αναθεωρήσουν την εσφαλμένη τους απόφαση να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα,θα πρυτανεύσει η λογική και εν τέλει θα έρθουν απόψε να αγωνιστούν στο ΟΑΚΑ,ώστε να δουν τι σημαίνει γιορτή αλλά και για πολλοστή φορά να δουν πώς κερδίζονται εντός των αγωνιστικών γραμμών οι αγώνες.

Με εκτίμηση

Δ. Γιαννακοπουλος