Βαθμολογία

Συγχαρητήρια και ευχαριστίες από τη Νίκη Βόλου

Ανακοίνωση εξέδωσε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου στην οποία έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του Θεσπρωτού για την άνοδο στη Football League και της ευχήθηκε καλή πορεία τη νέα σεζόν.

Παράλληλα η βολιώτικη ομάδα ευχαρίστησε τον Θεσπρωτό για την φιλοξενία, ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο της ομάδας για την συμπαράσταση και στα δύο παιχνίδια με τους Ηπειρώτες. Τέλος έδωσε συγχαρητήρια στους διαιτητές των αναμετρήσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 συγχαίρει την ομάδα του Θεσπρωτού για την δίκαιη επικράτηση του στους δύο μεταξύ μας αγώνες και την κατάκτηση της ανόδου στη Football League. Του ευχόμαστε καλή πορεία στις νέες του υποχρεώσεις. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Θεσπρωτού για τη άψογη φιλοξενία της.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε να πούμε στους φιλάθλους μας που συμπαραστάθηκαν στην ομάδα τόσο στο Πανθεσσαλικό, όσο και στο εκτός έδρας παιχνίδι, στην Ηγουμενίτσα. Συγχαρητήρια στους διαιτητές των δύο αγώνων μπαράζ κ.κ. Νεοφυτιάδη και Αγγελάκη καθώς και τους βοηθούς τους για τις άψογες διαιτησίες τους".