Βαθμολογία

Η μεγάλη ώρα για Άγιαξ και Τότεναμ

Η μεγάλη ώρα για Άγιαξ και Τότεναμ έφτασε!!! Σήμερα (8/5 22:00 Cosmote Sport 1) οι δύο ομάδες, που ήδη έχουν κάνει την υπέρβαση, θα παίξουν για μία θέση στον τελικό του Champions League, εκεί που ήδη περιμένει η Λίβερπουλ.

Από τη μία πλευρά έχουμε τα τρομερά «μωρά» του Έρικ Τεν Χαγκ τα οποία έχουν αποκλείσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και την Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο και μάλιστα με επικές νίκες σε Μαδρίτη, Τορίνο. Από την άλλη η Τότεναμ η οποία πέταξε εκτός συνέχειας την Ντόρτμουντ και στα προημιτελικά την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Άγιαξ έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα μετά τη νίκη του με 1-0 στο Λονδίνο και θα επιδιώξει ένα γρήγορο γκολ για να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στον τελικό. Οι Ολλανδοί προκρίνονται με νίκη και με ισοπαλία, ενώ αποκλείονται αν ηττηθούν με δύο γκολ διαφορά, όπως και με ήττα με ένα τέρμα διαφορά, αλλά με σκορ 1-2, 2-3 κοκ. Αγωνιστικά εκτός αποστολής είναι ο τραυματίας Μπαντέ, ενώ ο Νέρες είναι αμφίβολος.

Από την άλλη οι Λονδρέζοι ξέρουν ότι έχουν δύσκολο έργο και το έργο τους είναι ακόμα πιο δύσκολο αν αναλογιστεί κανείς και τις απουσίες με σημαντικότερη αυτή του Χάρι Κέιν. Οι «πετεινοί» θα επιδιώξουν τη νίκη καθώς μόνο με αυτή προκρίνονται, εκτός αν κερδίσουν 0-1 οπότε το ματς θα οδηγηθεί στη παράταση και αν χρειαστεί και στα πέναλτι. Αγωνιστικά ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο δεν υπολογίζει πλην του Κέιν και στον Σάντσες, όμως επιστρέφει ο, τιμωρημένος στο πρώτο ματς, Σον.