Βαθμολογία

Με δυσκολίες η Γιάννουλη, 3-1 το Μεσοχώρι

Δυσκολίες συνάντησε η ομάδα της Δήμητρας Γιάννουλης στο σημερινό (4/5) εντός έδρας παιχνίδι της με την ουραγό και υποβιβασμένη Ελπίδα Μεσοχωρίου για την 27η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ, την οποία νίκησε με 3-1.

Η Γιάννουλη προηγήθηκε νωρίς και φάνηκε ότι θα έχει εύκολο απόγευμα, όμως τα βρήκε σκούρα και μέχρι το 78' έβλεπε το Μεσοχώρι να κρατά την ισοπαλία. Τελικά δύο γκολ προς το φινάλε απέτρεψαν την έκπληξη στο γήπεδο της Γιάννουλης και η Δήμητρα έφτασε στη νίκη και τους 36 βαθμούς, όσους έχει και η Ανάβρα, ενώ το Μεσοχώρι παρέμεινε στους 6 και έχει μόλις μία νίκη, αυτή του πρώτου γύρου με την σημερινή αντίπαλο της.

Ο Χατζηγρηγορίου στο 5' έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, όμως ο Τσιάρας στο 29' έφερε το ματς στα ίσια. Το 1-1 παρέμενε μέχρι και το 78' όταν ο Ραμάι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-1 και ουσιαστικά απέτρεψε την έκπληξη, ενώ τα πάντα κρίθηκαν με το δεύτερο γκολ του Χατζηγρηγορίου στο 85' με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 3-1.

Διαιτησία: Μπράμης (Δρυστέλλας Θ., Σιαπλούλης)

Δήμητρα Γιάννουλης (Νίκος Χρόνης): Κογλής, Κατέρης, Τατσελάρι, Πολένα, Ντούφας, Θώμος, Παπακωνσταντίνου, Μπαμπάλης, Χατζηγρηγορίου, Ραμάι, Καρέλας.

Ελπίς Μεσοχωρίου (Θανάσης Γάτσιος): Φράντζας, Κουγιάγκας, Μουσιάρης, Καρατζιόλης, Λέτσιος, Μαρκούγιας, Καλογιάννης, Καρακώστας, Τσιάρας, Καραμάνος, Καραγιάννης Ν.