Βαθμολογία

Λεουτσάκος: «Σημαντική για τη Μαγνησία η άνοδος του Βόλου»

Τα δικά του συγχαρητήρια στην ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League και της ανόδου στη Super League, έστειλε μέσω ανακοίνωσής του ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Σε αυτή ο κ. Λεουτσάκος συγχαίρει τους Βολιώτες για την άνοδο και τονίζει το πόσο σημαντική είναι για την Μαγνησία η άνοδος αυτή, ενώ αναφέρθηκε και στο φινάλε του πρωταθλήματος όπου παραμένουν ανοικτά τα μέτωπα της δεύτερης θέσης, της εισόδου στη Super League 2 και της παραμονής στη Football League.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Λεουτσάκου:

«Είμαστε χαρούμενοι που ολοκληρώθηκε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, το οποίο κατέκτησε η πιο δυνατή ομάδα. Για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι εξαιρετικά σημαντικό να αποκτά ξανά μια περιοχή όπως η Μαγνησία εκπρόσωπο στη μεγάλη κατηγορία και ευχόμαστε στον Νέο Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Βόλου καλή επιτυχία στην πορεία του στη Super League. Η Football League έχει ακόμη μια αγωνιστική για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, η οποία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον για τους Έλληνες φιλάθλους καθώς παραμένουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τις ομάδες που διεκδικούν άνοδο μέσω των μπαράζ, παραμονή στη SL2 αλλά και για τον υποβιβασμό».