Βαθμολογία

Ο Ζαχαριάδης στο ΑΕΚ - ΑΕΛ

Ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την κυριακάτικη (21/4 19:00) εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με αντίπαλο την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Super League.

Βοηθοί του Μακεδόνα ρέφερι ορίστηκαν να είναι ο Δαμιανός Ευθυμιάδης από την ΕΠΣ Πιερίας και ο Παντελής Σπυρόπουλος από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Ευάγγελος Μανούχος από την ΕΠΣ Αργολίδας. Τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Αποστόλης Κουρκούνας της ΕΠΣ Χανίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μιλάμε για τον διαιτητή ο οποίος στο περσινό παιχνίδι κυπέλλου των δύο ομάδων στη Λάρισα είχε αδικήσει κατάφωρα την ΑΕΛ με τα σφυρίγματα του και κυρίως με τον καταλογισμό του τέρματος του Μασούντ με το οποίο η Ένωση προηγήθηκε και εν τέλει, με βάση το τι έγινε στο δεύτερο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, έδωσε και την πρόκριση στην αθηναϊκή ομάδα.

Μάλιστα ο Μακεδόνας ρέφερι είχε σφυρίξει και το παιχνίδι των δύο ομάδων στο πρώτο γύρο στη Λάρισα, 0-0 το τελικό σκορ, ενώ και εκεί βοηθός ήταν ο Δαμιανός Ευθυμιάδης της ΕΠΣ Πιερίας, αλλά ως δεύτερος και όχι ως πρώτος όπως τώρα. Ο Ζαχαριάδης θυμίζουμε σφύριξε πρόσφατα και την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Ήπειρο, εκεί που πάλι είχε αδικήσει τους Λαρισαίους με την αυστηρή αποβολή του Νούνιτς.

Αναλυτικά οι διαιτητές των αναμετρήσεων της 29ης αγωνιστικής:

Κυριακή 21 Απριλίου

19:00

ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός: Αθανάσιος Τζήλος (ΕΠΣ Λάρισας)

Λαμία - Ολυμπιακός: Γεώργιος Κομίνης (ΕΠΣ Θεσπρωτίας)

ΑΕΚ - ΑΕΛ: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός: Άγγελος Ευαγγέλου (ΕΠΣ Αθηνών)

Παναιτωλικός - Άρης: Φώτιος Φωτιάδης (ΕΠΣ Καστοριάς)

Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα: Αναστάσιος Παπαπέτρου (ΕΠΣ Αθηνών)

Ξάνθη - Απόλλων Σμύρνης: Αλέξανδρος Τσαμούρης (ΕΠΣ Πειραιά)

ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης: Εμμανουήλ Σκουλάς (ΕΠΣ Θεσσαλίας)