Βαθμολογία

Γιακιμόφσκι: «Αφού πήραμε βαθμό με ΠΑΟΚ, μπορούμε και με ΑΕΚ»

Αισιόδοξος για την συνέχεια εμφανίστηκε ο Νίκολα Γιακιμόφσκι τονίζοντας πως αφού η ΑΕΛ πήρε βαθμούς κόντρα στον ΠΑΟΚ, μπορεί και κόντρα στην ΑΕΚ. Αναλυτικά ο παίκτης που έκανε το 1-1 στο ματς με τον ΠΑΟΚ ανέφερε τα εξής:

Για το γκολ που σημείωσε: «Ήθελα να σκοράρω. είδα τον γκολκίπερ στο πρώτο δοκάρι και αποφάσισα να την στείλω στο δεύτερο δοκάρι. Με βοήθησε η τύχη και ήρθε αυτό το γκολ. Ήταν ένα γκολ όλης της ομάδας, ήταν συνολική η προσπάθεια, παλέψαμε 90 λεπτά και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

Για την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ: «Πήγαμε πάρα πολύ καλά απέναντι σε μια ομάδα που έχει αποδεδειγμένα ποιότητα. Καταφέραμε να σταθούμε απέναντι σε αυτή την ομάδα και να πάρουμε την ισοπαλία. εμείς θέλουμε και άλλους βαθμούς και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να πάρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα στα δύο τελευταία παιχνίδια που έχουμε».

Για την επόμενη αναμέτρηση της ΑΕΛ με την ΑΕΚ: «Αφού πήραμε βαθμό απέναντι στον ΠΑΟΚ που είναι καλύτερη ομάδα, γιατί να μην πάρουμε βαθμό και απέναντι στην ΑΕΚ».