Βαθμολογία

Κούγιας: «Άριστη η σχέση μου με Σαββίδη»

Aνυπόμονος δείχνει ο Αλέξης Κούγιας για το κυριακάτικο (14/4) παιχνίδι της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ, δηλώνοντας ότι περιμένει να γίνει ένα φανταστικό παιχνίδι. Παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» τόνισε ότι έχει άριστη σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη, προσθέτοντας ότι είναι ευπρόσδεκτα τα μέλη της οικογένειας του ισχυρού άνδρα των Θεσσαλονικέων στο ΑΕL FC Arena.

«Ένα φανταστικό παιχνίδι. Οι δύο ομάδες θα θέλουν την νίκη. Ο εν δυνάμει πρωταθλητής ΠΑΟΚ και η Λάρισα, η οποία βάζει δύσκολα στους μεγάλους. Να έρθει όλη η οικογένεια του Σαββίδη εάν θέλει. Ο Σαββίδης θα είναι εκτός Ελλάδος. Οι υπόλοιποι δεν ξέρω τι θα κάνουν. Στη διάθεσή τους είναι οι σουίτες μας.

Εάν είναι επίλεκτα μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ, θα φιλοξενηθούν. Έχω μια άριστη σχέση με τον Ιβάν. Ήταν απλά ένα διάλειμμα το συμβάν με τον Ελ Καντουρί. Όλα έχουν λυθεί. Του είπα όποτε θέλει το γήπεδό μου, είναι γήπεδό του. Η σουίτα μου είναι σουίτα του. Δεν μιλήσαμε καθόλου για το παιχνίδι, αλλά γενικά για τα προβλήματα του ποδοσφαίρου», είπε την Παρασκευή (12/4) το αφεντικό της ΑΕΛ στο Metropolis. Επίσης, ανέφερε:

Για τις εκλογές της Σούπερ Λίγκας: «Δεν θέλω να υποτιμήσουμε άλλο τη Σούπερ Λιγκ. Πιστεύω ότι ένας από τους πραγματικούς ιδιοκτήτες των ομάδων θα πρέπει να είναι πρόεδρος γιατί δεν μπορούν έμμισθοι υπάλληλοι να παίρνουν στις πλάτες τους την Λίγκα».

Για την πιθανή υποψηφιότητα του Μάκη Γκαγκάτση για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας: «Το παιδί αυτό το αγαπώ γιατί το ξέρω από τότε που γεννήθηκε. Είναι αξιόλογος και είναι ένα εξαιρετικό στέλεχος. Για τον Ιβάν Σαββίδη είναι εύρημα για τον ίδιο και μεγάλο πλεονέκτημα για την ομάδα του ΠΑΟΚ».