Βαθμολογία

Πέτρου: «Καθένας κρίνει ανάλογα το συμφέρον του»

Δηλώσεις σε αθηναϊκό μέσο έκανε ο γενικός αρχηγός του ΝΠΣ Βόλος, Άκης Πέτρου αναφορικά με την αναδιάρθρωη των κατηγοριών. Ο παράγοντας των Βολιωτών τόνισε ότι ο καθένας κρίνει ανάλογα τι συμφέρει την ομάδα του.

Λόγια που λένε την αλήθεια από τον κ. Πέτρου, ο οποίος ανέφερε ότι η αναδιάρθρωση είναι ότι το καλύτερο καθώς θα βοηθήσει αρκετές ομάδες και δεν θα έχουμε φαινόμενα, ομάδες να αποχωρούν λόγω οικονομικών στα μισά της σεζόν.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Άκη Πέτρου:

«Θεωρώ, ότι για το ποδόσφαιρο είναι ό,τι καλύτερο, ώστε να υπάρξουν ομάδες που θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και να μην υπάρχει αυτό το χάσμα. Υπάρχουν ομάδες που ξεκινούν να παίζουν στη Football League και δεν τελειώνουν ποτέ το πρωτάθλημα. Αυτό είναι ποδόσφαιρο; Είναι άδικο αυτό για μερικές ομάδες. Αυτό το χάλι των τελευταίων χρόνων πρέπει να εξαλειφθεί. Σίγουρα υπάρχουν και αντίθετες απόψεις.

Ο καθένας κρίνει ανάλογα το συμφέρον του, γιατί είτε η ομάδα τους δεν βγαίνει οικονομικά είτε γιατί πέφτει. Εμείς ως Βόλος, γίνει δεν γίνει αναδιάρθρωση, ανεβαίνουμε Super League. Οπότε έχουμε αντικειμενική άποψη για να πούμε, ότι ναι, αυτή η αλλαγή θα φέρει θετικές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα αναβαθμιστεί. Ιδιαίτερα οι μικρότερες κατηγορίες θα έχουν όφελος. Είναι θετικότατο επίσης το γεγονός, ότι οι ομάδες θα λάβουν χρηματοδότηση. Δεν γίνεται συνεχώς ένας πρόεδρος να βάζει από την τσέπη του. Όταν πέφτουν λεφτά στο ποδόσφαιρο αναβαθμίζεται το προϊόν».