Βαθμολογία

Μόνο έτσι με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

Τέσσερα ματς έμειναν για την λήξη του πρωταθλήματος της Super League με την ΑΕΛ να έχει να δώσει ακόμα δύο ματς στο AEL FC ARENA και τα δύο είναι κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Δύο από τα πιο εμπορικά ματς, στις 14 Απριλίου με ΠΑΟΚ και στις 5 Μαΐου με Ολυμπιακό, παιχνίδια στα οποία όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν θα διαθέσει εισιτήρια στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού.

Μάλιστα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν θα υπάρξει εκδοτήριο ούτε την μέρα του αγώνα, ούτε τις προηγούμενες. Έτσι στο γήπεδο θα εισέλθουν μόνο κάτοχοι διαρκείας και μόνο όσοι προμηθευτούν εισιτήρια από τα γραφεία της ΠΑΕ με επίδειξη ταυτότητας και ΑΜΚΑ.

Στην ΠΑΕ ΑΕΛ θέλουν να αποφύγουν γεγονότα όπως στο Αγρίνιο και την Ξάνθη στα οποία οι οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά έκαναν κατάληψη και τα γήπεδα θύμιζαν ...Τούμπα. Επίσης ας μην ξεχνάμε ότι μπορεί στο ματς αυτό η ΑΕΛ να μην έχει σωθεί και μαθηματικά.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

1. H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι, όπως μέχρι σήμερα, δεν διαθέτει εισιτήρια για τους οπαδούς των αντιπάλων λεγομένων μεγάλων ομάδων και το ίδιο θα ισχύσει και τώρα.

2. Ειδικά για το παιχνίδι με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα υπάρξουν εκδοτήρια στο γήπεδο ούτε την ημέρα του αγώνα ούτε τις προηγούμενες ημέρες.

Στο γήπεδο θα εισέλθουν μόνο:

α) Όσοι διαθέτουν εισιτήρια διαρκείας,

β) Όσοι θα προμηθευτούν εισιτήρια ημέρας από τα γραφεία της ΠΑΕ Κύπρου 72 με τις νόμιμες προυποθέσεις (επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας – ΑΜΚΑ).

γ) Δεν θα διατεθούν από τα γραφεία ομαδικά εισιτήρια, παρά μόνο μεμονωμένα.

δ) Δωρεάν θα εισέλθουν στο γήπεδο τα παιδιά έως 12 ετών και δωρεάν θα εισέλθουν στο γήπεδο οι αθλητές έως 12 ετών όλων των ακαδημιών του Νομού Λάρισας συνοδευόμενα από τους προπονητές τους.

Τα παιδιά των ακαδημιών τόσο της ΠΑΕ ΑΕΛ όσο και των άλλων ακαδημιών θα καταλάβουν τις θέσεις στις θύρες 1 – 2 & 23 που παραδοσιακά διατίθεντο για τον ιστορικό σύνδεσμο οργανομένων Monsters.

Τα ίδια ακριβώς θα ισχύσουν και για τον αγώνα με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ την τελευταία αγωνιστική.

Οι τιμές των εισιτηρίων που μπορούν να προμηθευτούν οι οπαδοί της ΑΕΛ από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ από την Πέμπτη 4/4/2019 είναι οι εξής:

ΘΥΡΕΣ: 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 - ΚΑΝΟΝΙΚΟ €15,00.

ΘΥΡΕΣ: 14, 15, 16, 17, 19, 20, 21, 22 – ΚΑΝΟΝΙΚΟ €30,00.

ΘΥΡΑ: 18 VIP – ΚΑΝΟΝΙΚΟ €60,00.