Βαθμολογία

Όλοι στο πλευρό 13χρονου ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη

Τη μεγαλύτερη μάχη τόσο νωρίς στη ζωή του δίνει ένας 13χρονος παίκτης της Ακαδημίας του Εργοτέλη. Ο μικρός Αστρίτ Μαρκόβ νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και έχει ανάγκη από αίμα και αιμοπετάλια.

Ο Εργοτέλης ζητά τη συνδρομή του κόσμου, ώστε να βοηθήσουν το παιδί στον μεγάλο αγώνα του, με την ανακοίνωση να αναφέρει: «O νεαρός ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας ΕΡΓΟΤΕΛΗ Άστριτ Μαρκόβ, νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ και έχει ανάγκη από αίμα και αιμοπετάλια.

Όποιος έχει τη δυνατότητα και μπορεί, να τον βοηθήσει να βγει νικητής στη μάχη που δίνει… Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: 2810222246».

Στο πλευρό του μικρού Αστρίτ έσπευσε να βρεθεί και ο ΟΦΗ, ο οποίος επίσης κάνει έκκληση για βοήθεια. Αναλυτικά η ανάρτησή του: «Ένας δε φτάνει, χρειαζόμαστε όλοι!

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στηρίζει τον 13χρονο ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη, Άστριτ Μαρκόβ, στον αγώνα ζωής που δίνει! Η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα δείχνουμε εμπράκτως τη στήριξή μας προς τον μικρό Άστριτ, δίνοντας αίμα και αιμοπετάλια. Υπάρχει άμεση ανάγκη! Όλοι να γίνουμε ένα δίπλα του! Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του Γ.Σ Εργοτέλης: 2810 222246».