Βαθμολογία

Το «αντίο» των ομάδων στον Θανάση Γιαννακόπουλο

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εκδίδουν οι ομάδες με αφορμή των απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου σήμερα (19/3) το πρωί σε ηλικία 88 ετών. Ο εκλιπών απεβίωσε μετά από πολύμηνη μάχη έχοντας υποστεί βαρύ θρομβωτικό αγγειακό εγκεφαλικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια αποχαιρετά έναν κορυφαίο παράγοντα του ελληνικού αθλητισμού, έναν σεβάσμιο αντίπαλο, έναν μεγάλο ηγέτη του Παναθηναϊκού και γνήσιο μαχητή για τα συμφέροντα της ομάδας που αγάπησε και πρόσφερε σε όλη τη διάρκεια της ζωής του. Εκφράζουμε την βαθιά μας οδύνη για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. H ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου. Το πάθος του και η αγνή αγάπη του για την ομάδα του, η ευγένεια και η προσφορά του, θα λείψουν όχι μόνο από τον ελληνικό αθλητισμό αλλά και από την κοινωνία. Καλό Παράδεισο...».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ο εκλιπών υπήρξε μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της ελληνικής κοινωνίας, με ανεξίτηλη προσφορά στον αθλητισμό, αλλά και στον επιχειρηματικό βίο της χώρας μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει...».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου για την απώλεια του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Ο Μάκης Αγγελόπουλος και η ΑΕΚ BC συμμετέχουν στο βαρύ πένθος της οικογένειας του Παναθηναϊκού για το χαμό του μαχητή Θανάση Γιαννακόπουλου. Η απώλεια μεγάλη για τον αθλητισμό και την κοινωνία. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς τους οικείους του εκλιπόντος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ΚΑΕ Περιστέρι:

«H KAE Περιστέρι Βίκος Cola θέλει να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναθηναϊκού για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ενός μεγάλου παράγοντα, ενός αγνού ανθρώπου, ο οποίος συνέβαλλε τα μέγιστα στην ανάπτυξη του μπάσκετ και του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους όσοι ασχολούμαστε με αυτό που ονομάζεται αθλητισμός. Καλό ταξίδι…».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος άφησε το στίγμα του για το πάθος και τον ξεχωριστό τρόπο με τον οποίο έδειχνε την αγάπη του για την ομάδα του, αλλά και γιατί μαζί με τον αδερφό του Παύλο, αποτέλεσαν για δεκαετίες πολύ σημαντικούς παράγοντες στο χώρο του αθλητισμού, αλλά και για τον επιχειρηματικό κόσμο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηρακλής:

«Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΣ 2017 και όλο το τμήμα Μπάσκετ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου για την αδόκητη απώλειά του. Ο Ελληνικός αθλητισμός και ο σύλλογος που υπηρέτησε τόσο πιστά, ο Παναθηναϊκός, έχασαν έναν μεγάλο παράγοντα που όμως αφήνει πίσω του σπουδαία παρακαταθήκη σε ήθος, προσφορά και αξίες...».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Σπάρτης:

«Στο πάνθεον της αιωνιότητας πέρασε σήμερα ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Με αίσθημα βαθιάς θλίψης η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και αποχαιρετά έναν μεγάλο Λάκωνα. Αποχαιρετά τον “τυφώνα” του αθλητισμού με την ανεκτίμητη προσφορά. Παράλληλα εκφράζει την τιμή και την ευγνωμοσύνη της στον συντοπίτη μας Ηγέτη του Αθλητισμού που σε δύσκολες εποχές έβαλε τη δική του σφραγίδα στο χώρο, με αγάπη, σεμνότητα, δυναμισμό, πάθος και όραμα. Ελαφρύ το χώμα που θα Σε σκεπάσει…

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Χολαργός:

«Η ΚΑΕ Χολαργός και η ΑΕ Χολαργού εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου. Πρόκειται για έναν παράγοντα που άφησε το δικό του αποτύπωμα στον ελληνικό αθλητισμό και ειδικότερα στο μπάσκετ. Η οικογένεια του Χολαργού εκφράζει την θλίψη της για την απώλεια του».