Βαθμολογία

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Θανάση...»

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τον οποίο αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα. Μέσα στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για όσα πρόσφερε στην αγαπημένη του ομάδα, αλλά και στον ελληνικό αθλητισμό, καταλήγοντας με το «Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Θανάση...».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και σύσσωμη η Παναθηναϊκή οικογένεια εκφράζουν την ανείπωτη θλίψη τους για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ο άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του στην παναθηναϊκή ιδέα, έφυγε από κοντά μας την Τρίτη 19/3 σε ηλικία 88 ετών. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος γεννήθηκε το 1931 και από το 1992 μέχρι και σήμερα υπήρξε πιστός στρατιώτης δίνοντας πάντα το παρόν στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Επίσης, διετέλεσε πρόεδρος στον Παναθηναϊκό Α.Ο. και στο τμήμα βόλεϊ, προσφέροντας τα μέγιστα στον σύλλογο και συνολικά στον ελληνικό αθλητισμό. Το σπουδαίο του έργο και η ανιδιοτελής αγάπη του για τον Παναθηναϊκό θα τον κρατήσουν για πάντα ζωντανό στο μυαλό και την καρδιά μας. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Θανάση Γιαννακόπουλε».