Βαθμολογία

Απεβίωσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα (19/3) το πρωί ο Θανάσης Γιαννακόπουλος σε ηλικία 88 ετών, μετά από πολύμηνη μάχη στην ΜΕΘ του ΥΓΕΙΑ, έχοντας υποστεί βαρύ θρομβωτικό αγγειακό εγκεφαλικό.

Ο εκλιπών, μαζί με τον αδερφό του Παύλο ο οποίος απεβίωσε τον περασμένο Ιούνιο, ήταν οι άνθρωποι που έφεραν και τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού με τα πάρα πολλά πρωταθλήματα και τα έξι ευρωπαϊκά.

Η απώλειά του αφήνει τεράστιο κενό στην Παναθηναϊκή οικογένεια, όπως και σε όλους τους σωστά σκεπτόμενους φιλάθλους. Ο Θανάσης, ή Θανασάρας για τους φιλάθλους του «τριφυλλιού» έδωσε μάχη για αρκετούς μήνες, όμως στο τέλος δεν τα κατάφερε.

Αυτό που θα κρατήσουμε όλοι είναι το ήθος του, η καλοσύνη του, στοιχεία που τα είχε και ο αδερφός του Παύλος, αλλά και το χιούμορ του, ενώ την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή τόσο η ΒΙΑΝΕΞ, όσο και το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 κατέληξε στο ΥΓΕΙΑ ο Αθανάσιος Γιαννακόπουλος μετά από μακρά νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Είχε υποστεί βαρύ θρομβωτικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο από το οποίο, παρά την έγκαιρη και επιτυχή θρομβεκτομή, δεν μπόρεσε να συνέλθει».

* Θερμά συλλυπητήρια και από την οικογένεια του athleticlarissa.gr