Βαθμολογία

Ο Καλογιάννης χάρισε τη νίκη στον Μαρίνο Αντύπα (PICS/VIDEO)

Μαρίνος Αντύπας και Λάρισα 88’ αναμετρήθηκαν το πρωί της Κυριακής (17/3) στο βοηθητικό της Γιάννουλης για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ με τους γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 1-0.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Λάρισα 88’ είχε δύο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος. Στο 20’ με τον Κεϊμαλή να βρίσκεται απέναντι από τον κίπερ του Αντύπα και να στέλνει τη μπάλα άουτ και τον Καλαπανίδα να εκτελεί στο 28’ το φάουλ αλλά ο Καραμπλής μόνος του δεν βρήκε δίχτυα.

Στην επανάληψη στο 55’ τριπλή ευκαιρία για τη Λάρισα 88’ μέσα στη περιοχή, όταν έγιναν τρία σουτ από τους Καραμπλή, Σπανό και Τζαφάλια τα οποία απέκρουσαν οι αμυντικοί και ο τερματοφύλακας.

Στο 75’ οι γηπεδούχοι βρήκαν τη λύση ύστερα από την βαθιά μπαλιά του Κουτσικόρου, ο Καλογιάννης με πλασέ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Η Λάρισα 88’ θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσα στο 80’ όταν ο Μπράτσος έκανε το σουτ από κοντά, απέκρουσε όμως ο τερματοφύλακας.

Μαρίνος Αντύπας (Βασίλης Παπαϊωάννου): Σουλιώτης Ν., Ζαχαρός, Αργύρης, Καραγιώργος, Μπακόλας, Παπαδόπουλος, Κύρος, Σουλτσιώτης Χ. (60’ Παπαδόπουλος), Κοτσικόρος, Καλογιάννης (85’ Μάνδαλος), Καλκανίδης (46’ Σούρλας).

Σ.Φ. Λάρισα '88 (Νίκος Μαλλικόπουλος): Χάμος, Κων/νου Γ., Σπανός, Σδράλης, Κων/νου Β., Καλαπανίδας (83’ Σγουρός), Λεμονής, Κεϊμαλής (46’ Τσίντζος), Τζαφάλιας Καραμπλής, Κούκος (70’ Μπράτσος).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπράμης, Βαλιώτης, Δίχρης.

">http://

">http://