Βαθμολογία

«Ράβει» κοστούμι πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Το προτελευταίο του εκτός έδρας παιχνίδι δίνει σήμερα (14/3 21:45 Novasports 2) ο Ολυμπιακός ο οποίος αντιμετωπίζει την Αρμάνι Μιλάνο για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

H oμάδα του Ντέιβιντ Μπλατ θέλει στην πόλη της μόδας να «ράψει» κοστούμι πρόκρισης στα προημιτελικά του θεσμού και αυτό θα γίνει με νίκη απέναντι στην Αρμάνι, σε ένα κομβικό παιχνίδι.

Και οι δύο ομάδες βρίσκονται ισόβαθμες στο 13-12, συνεπώς ο νικητής θα έχει πάρει ουσιαστικά την πρόκριση και ο ηττημένος θα παραμείνει σε αγωνία για το αν θα βρεθεί και εκείνος στα play-off.

Ο Ολυμπιακός έκανε το χρέος του να κερδίσει την Μπουντούτσνοστ και με μία νίκη σήμερα θα εξασφαλίσει θέση στην οκτάδα, αφού θα χρειαστούν μία με δύο νίκες στα τέσσερα τελευταία ματς, τα οποία είναι όλα βατά. Για την Αρμάνι το ματς αυτό ειναι ευκαιρία να κάνει το 2/2 απέναντι στους Πειραιώτες και να κάνει σημαντικό βήμα να βρεθεί στα νοκ-άουτ.

Αγωνιστικά ο Μπλατ δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Γιάνις Στρέλνιεκς, ενώ ο Δημήτρης Αγραβάνης θα πάρει την θέση του Γιάνις Τίμα, ο οποίος δόθηκε με μορφή δανεισμού στην Χίμκι. Από την άλλη οι Μιλανέζοι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα καθώς οι Νέντοβιτς, Τζέρελς που είχαν κάποιους μικροτραυματισμούς τους ξεπέρασαν και θα δώσουν το παρών.