Βαθμολογία

Την Παρασκευή αποφασίζεται αναβολή ή όχι

Την αναβολή του ενός από τα δύο ντέρμπι είχε ζητήσει η αστυνομία προκειμένου να μην διεξαχθούν την ίδια μέρα το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο και το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο μπάσκετ.

Ωστόσο και η Super League και η Basket League μαζί με ΕΡΤ και Cosmote είναι κάθετα αντίθετες, συνεπώς θα πρέπει να παρθεί απόφαση από τον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, για αναβολή της μπασκετικής αναμέτρησης.

Σήμερα (13/3) το πρωί πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στην οποία έδωσαν το παρών εκπρόσωποι και των δύο ΚΑΕ, ωστόσο και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός δεν παρέκκλιναν από τις αρχικές τους θέσεις.

Οι Πειραιώτες θα περιμένουν τον ορισμό των διαιτητών και αν δεν είναι ξένοι, δεν πρόκειται να κατέβουν να αγωνιστούν και ότι δεν θα τυπωθούν και εισιτήρια για το ματς. Έτσι όλα θα ξεκαθαρίσουν την Παρασκευή (15/3) σχετικά με την αναβολή ή όχι.

Πάντως προκαλεί εύλογες απορίες το πότε θα διεξαχθεί το ματς καθώς κενές ημερομηνίες δεν υπάρχουν, ενώ το ότι ακολουθεί διαβολοβδομάδα στην Ευρωλίγκα καθιστά απαγορευτικό το να διεξαχθεί Δευτέρα 18 του μήνα το ματς.