Βαθμολογία

Πέρεθ: «Ο καλύτερος προπονητής επέστρεψε...»

Μέλι έσταζε για τον Ζινεντίν Ζιντάν ο Φλορεντίνο Πέρεθ κατά την παρουσίαση του Γάλλου τεχνικού, ο οποίος επέστρεψε στην Ρεάλ Μαδρίτης, χαρακτηρίζοντας τον καλύτερο προπονητή του κόσμου.

Ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον «Ζιζού» με τον οποίο η ομάδα κατέκτησε εννιά τρόπαια, ενώ ευχαρίστησε και τον Σαντιάγκο Σολάρι για την προσφορά του στην ομάδα.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Φλορεντίνο Πέρεθ:

Για τον Ζιντάν:

«Αγαπάς αυτό το σήμα και γι’ αυτόν τον λόγο είσαι εδώ σήμερα. Έδειξες την αφοσίωσή σου όταν σου είπαμε να επιστρέψεις πέντε ημέρες πριν. Η δέσμευσή σου με τον σύλλογο συγκινεί τους φιλάθλους. Με σένα κατακτήσαμε εννιά τρόπαια, τα οποία σηματοδότησαν την ηγεμονία της Ρεάλ τα τελευταία χρόνια. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα που καταφέραμε να αποσπάσουμε την υπογραφή σου και έγινες μέλος της ιστορίας μας. Για μας, ο καλύτερος προπονητής του κόσμου επέστρεψε στη Ρεάλ Μαδρίτης».

Για τον Σολάρι:

«Σε ευχαριστώ πολύ για την αφοσίωση και την προσήλωση προς τον σύλλογο, που είναι σπίτι σου. Έδειξες αφοσίωση παρά τις δυσμενείς και δύσκολες συνθήκες. Αν το θέλεις κι εσύ, θα ήθελα να μείνεις συνδεδεμένος με τον σύλλογο».

Για τον σύλλογο, την υπερηφάνεια των τεσσάρων Champions League σε πέντε χρόνια και τον «πόνο» που νιώθουν για την τωρινή κατάσταση οι φίλοι της Ρεάλ:

«Εμείς, οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης, έχουμε γευτεί όλοι μαζί μία από τις πιο λαμπρές σελίδες στην ιστορία 117 χρόνων της ομάδας. Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης για περισσότερες από 1000 ημέρες, όπως και στο μπάσκετ, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στην ιστορία του αθλητισμού. Καταλαβαίνουμε τον πόνο που έχουν οι φίλοι της Ρεάλ σήμερα, αλλά αυτοί οι παίκτες, μας έχουν προσφέρει ανεπανάληπτους θρίαμβους. Τέσσερα Champions League σε πέντε χρόνια δεν έχει επαναληφθεί (από το 1960 που η Ρεάλ είχε πέντε συνεχόμενα Πρωταθλητριών) και για μένα είναι αίσθηση υπερηφάνειας. Αυτοί οι παίκτες, θα ανήκουν πάντα στον μύθο της Ρεάλ Μαδρίτης».