Βαθμολογία

Ευρεία νίκη για τον Προμηθέα

Ο Προμηθέας Λάρισας κέρδισε με το ευρύ σκορ 4–0 τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Α1’ ΕΠΣΛ. Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Πολιτεία.

Ο Προμηθέας πήρε προβάδισμα και στο 6’ με κεφαλιά του Σκαφιδά από εκτέλεση φάουλ του Αλίου. Στο 8’ Παπαδόντας – Πρισακάρου συνδυάστηκαν ωραία μετά από σέντρα του πρώτου και κεφαλιά του δεύτερου και οι γηπεδούχοι έκαναν δύο τα τέρματα τους (2-0). Στο 20’ έγινε το 3–0 με διαγώνιο σουτ του Πότσης.

Στο 30’ ο Πότσης δέχθηκε τη μπάλα από βαθιά πάσα από την άμυνα του Προμηθέα και με ωραία ατομική ενέργεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 4-0.

Προμηθέας Λάρισας (Βαγγέλης Στεφανής): Παπαδημητρίου, Πατσούρας Ν. (83′ Φώτης), Παϊτέρης, Αλίου, Καρβουνάρης, Τζουρτζουκλής, Παπαδόντας (87′ Χρυσαφόπουλος), Σκαφιδάς, Πρισακάρου (75′ Πατσιούρας Β.), Πότσης, Δολμές (70′ Ιωαννίδης).

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Γιάννης Τσιφλίζογλου): Ηγούμενος, Δοξαριώτης, Ντουρουντάκης (46′ Γκαραβέλης Ευθ.), Παναγιώτου, Αντωνίου, Κολοβός (65′ Γκαραβέλης Β.), Νούσιος, Τσιρβούλης (23′ λ.τ. Τζεμολάρι), Μητρακούλης, Αμαρλαριώτης, Δάσσιος.

Διαιτητική τριπλέτα: Χήτος, Παπαϊωάννου, Παλαμίδας.