Βαθμολογία

Ώρα Europa League, πράξη πρώτη στους «16»

Μετά τους αγώνες του Champions League, σειρά παίρνει σήμερα (7/3) το Europa League με την διεξαγωγή των πρώτων αγώνων της φάσης των «16» του θεσμού.

Παιχνίδια με ενδιαφέρον με τα πέντε από τα οκτώ να ξεκινούν στις 19:55 και τρία ματς στις 22:00. Στις 19:55 ξεχωρίζει το Άϊντραχτ Φρανκφούρτης - Ίντερ στο πιο δυνατό ζευγάρι, ενώ δύσκολο έργο έχει και η Άρσεναλ στην έδρα της Ρεν. Ενδιαφέρον και στο Ζενίτ - Βιγιαρεάλ καθώς πάντα οι Ρώσοι δυσκολεύουν τους αντιπάλους τους στην έδρα τους. Η Μπενφίκα των Οδυσσέα Βλαχοδήμου και Ανδρέα Σάμαρη δοκιμάζεται στο Ζάγκρεμπ απέναντι στην Ντιναμό, ενώ το πρώτο βήμα θέλει να κάνει η Σεβίλλη απέναντι στη Σλάβια Πράγας.

Τρία ματς στις 22:00 με το πιο ενδιαφέρον να είναι το Νάπολι - Σάλτσμπουργκ με τους "παρτενοπέι" να θέλουν τη νίκη και το πρώτο βήμα, απέναντι στους Αυστριακούς που ψάχνουν μία μεγάλη διάκριση και θέλουν να αποκλείσουν τη Νάπολι, ενώ ζευγάρια με φαβορί είναι τα άλλα δύο. Η Τσέλσι απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου, που απέκλεισε τον Ολυμπιακό, αλλά και η Βαλένθια απέναντι στην Κράσνονταρ. Άγγλοι και Ισπανοί θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά, ενόψει των ρεβάνς σε Ουκρανία, Ρωσία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων των «16»:

19:55

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης - Βιγιαρεάλ

Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Μπενφίκα

Ρεν - Άρσεναλ

Σεβίλλη - Σλάβια Πράγας

Άϊντραχτ Φρανκφούρτης - Ίντερ

22:00

Βαλένθια - Κράσνονταρ

Νάπολι - Σάλτσμπουργκ

Τσέλσι - Ντιναμό Κιέβου