Βαθμολογία

Μεγάλη νίκη με Μπραμπίγια ο Απόλλων Λάρισας (PICS)

Απόλλων Λάρισας και Ηρακλής αναμετρήθηκαν την Τετάρτη (6/3) στο γήπεδο της Φιλιππούπολης για την 20η εξ’ αναβολής αγωνιστική της Football League. Το παιχνίδι έγινε κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η ομάδα της Λάρισας πήρε μια σπουδαία νίκη με γκολ του Μπραμπίγια (1-0) στο 76’. Καλύτερος ο Απόλλων, έπαιξε μυαλωμένα και στο τέλος πανηγύρισε μια ακόμη νίκη που τον εδραιώνει στην 2η θέση.  

Στο πρώτο ημίχρονο το θέαμα ήταν μέτριο και οι φάσεις ελάχιστες. Στο 20’ κόρνερ από αριστερά για τους γηπεδούχους και ο Κουρτεσιώτης έκανε το σουτ που πέρασε λίγο άουτ.

Η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας προσπαθούσε στο πρώτο 45λεπτο χωρίς όμως να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός. Από την άλλη ο Ηρακλής κινήθηκε σε ρηχά νερά και δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο.

Στην επανάληψη η εικόνα του ματς άλλαξε προς το καλύτερο. Και οι δύο ομάδες παίξανε περισσότερο επιθετικά. Στο 50’ σουτ του Τασιούλη η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, σε μια πολύ μεγάλη στιγμή για τους γηπεδούχους. Το «χρυσό» γκολ για τον Απόλλων Λάρισας σημείωσε ο Μπραμπίγια στο 76’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Απόλλων Λάρισας (Αριάν Μπελά): Μαντζάρης, Σκούπρα, Καρατάσιος, Σουλιώτης, Τασιούλης, Λίταινας (59’ Μαρκολίνο), Ράμος, Λουκάου (90’ Κοντοές), Χατζής, Κουρτεσιώτης, Μπραμπίγια (83’ Γκουντρουμπής).

Ηρακλής (Εμάνουελ Ρόκα): Κάχριμαν, Βιτλής, Κουτρουμάνος, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης (78’ Ρόβας), Μουνιόθ, Καζναφέρης, Ντούνης (70’ Κλέϊτον), Παναγιωτούδης, Παυλίδης (58’ Γκι), Μπορικό.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσουκαλάς, Νιδριώτης, Λιόντος. 4ος: Κατσικογιάννης.