Βαθμολογία

Πέρασε και από την Σπάρτη ο Απόλλων Λάρισας!

Άλλη μία σημαντική επιτυχία για τον Απόλλων Λάρισας την Κυριακή (3/3) στην Σπάρτη, για τη 19η στροφή του πρωταθλήματος. Ο Απόλλων Λάρισας πήρε τη νίκη με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Σκούπρας (59') και Λουκάο (89') οι σκόρερ της Λαρισινής ομάδας. Με αυτή την επιτυχία o Απόλλων Λάρισας διεύρυνε τη διαφορά της δεύτερης θέσης, από τους διώκτες του.

Αυτό το αποτέλεσμα κράτησε από την άλλη, στην προτελευταία θέση τους Λάκωνες, οι οποίοι ψάχνουν απεγνωσμένα βαθμούς, προκειμένου να παραμείνουν στην κατηγορία.

Στο αγωνιστικό μέρος το ματς δεν είχε πολλές αξιόλογες στιγμές στην αναμέτρηση της Λακωνίας, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια, για την ανάπαυλα του πρώτου μέρους,  μένοντας στο μηδέν. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή μπάλας, δημιούργησαν τρεις-τέσσερις φάσεις, χωρίς όμως να αλλάξει το 0-0.

Με γκολ για τους Λαρισαίους ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, με τον Σκούπρα με ένα ωραίο σουτ εκτός περιοχής, έβαλε μπροστά την ομάδα του στη Λακωνία. Η Σπάρτη προσπάθησε να ισοφαρίσει, παίρνοντας μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν μπορούσε να κάνει το 1-1. Το παιχνίδι «κλειδώθηκε» από τον Απόλλωνα Λάρισας στο 85', με τον Λουκάο να σκοράρει το 2-0 και να βάζει την υπογραφή του στη νίκη της ομάδας του.

ΣΠΑΡΤΗ (Αποστολάκος): Σφέτσος, Καλούσης (46' Τζιράντ), Κολτσίδας, Φραγκούλης, Λώλος, Τιεντσέ, Αγγελόπουλος, Τσιμάν, Καινούργιος, Νάτσης (Ρόμο), Δαδάκος (46' Βαλμάς).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μπελά): Μαντζάρης, Σκούπρα, Καρατάσιος, Σουλιώτης, Τασιούλης, Λίταινας, Καμπέρης, Πολέτο (46' Γκουντρουμπής), Λουκάο, Λούκας Ράμος, Μαρκολίνο (46' Μπραμπίγια).

Διαιτητής: Αντωνίου (Αν. Αττικής). Βοηθοί: Καραθανάσης (Αν. Αττικής), Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου).