Βαθμολογία

Με ανατροπή η Αμπελιά, 2-1 το Μελισσοχώρι

Στη κορυφή του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΛ παρέμεινε ο Ολυμπιακός Αμπελιάς μετά τη νίκη του, με ανατροπή μάλιστα, απέναντι στον Αστέρα Μελισσοχωρίου με 2-1 για την 18η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Αχιλλέα Τσιβόπουλου έφτασε έτσι τους 39 βαθμούς, όσους έχει και ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ, που νίκησε 1-0 τη Νέα Πολιτεία, ενώ από την άλλη το Μελισσοχώρι παρέμεινε μακριά από τις πρώτες θέσεις έχοντας 27 πόντους, μαζί με Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 34' με τον Ζαφειρίου, με το 0-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους. Καλύτεροι στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 1-1 στο 78' με τον Γαρουφαλιά και ολοκλήρωσαν τη μεγάλη ανατροπή με το τέρμα του Κολοβού στο 90'.

Διαιτησία: Κουκούλης (Νίκζας, Τέγος Αθ.)

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Γεωργούλας Θωμ., Περήφανος, Σελήνης, Κολοβός Κ., Αγγέλης, Σαΐτης, Γεωργούλας, Γαρουφαλιάς, Σουλτούκης (78′ Σαμαράς-Καμηλαράκης), Φαρμάκας (70′ Κολοβός Ν., 80′ λ.τ. Σερίφης), Κόκκινος.

Αστήρ Μελισσοχωρίου (Σπύρος Μούτσιος): Κουκούτσης, Αγγελούλης, Μπιρόλ, Μανακούσιος, Μαλαχτάρης, Βουτυρίτσας, Διαμαντής (83′ Ζαρκαδής Θ.), Χαρούλης, Ζαφειρίου, Νούσιας, Σδράλης Αλ. (65′ Δανιλούλης).