Βαθμολογία

Παναθηναϊκός: «Έψαχναν τρόπους να φύγουν...»

Για προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων κάνουν λόγο στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού μετά την αποχώρηση του Ολυμπιακού στο ημίχρονο του χθεσινού (13/2) ημιτελικού.

Στον Παναθηναϊκό ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός από το πρώτο λεπτό έψαχνε τρόπο να αποχωρήσει και έψαχνε μία αφορμή για να το κάνει και φυσικά η ανωτερότητα τους στο παρκέ ήταν εμφανής (40-25 θυμίζουμε το σκορ) και δεν οφείλεται σε καμία διαιτητική εύνοια.

Παράλληλα στην "πράσινη" ΚΑΕ αναφέρουν ότι και σε ανάλογες περιπτώσεις σε παιχνίδια των δύο ομάδων στο ΣΕΦ έχουν υποστεί βαριές ήττες, όπως στη τελευταία τους επίσκεψη για την Ευρωλίγκα, δεν αποχώρησαν ποτέ και συνέχισαν να αγωνίζονται, ακόμα και αν είχαν αδικηθεί.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού πήρε την απόφαση λόγω αντιπερισπασμού και λόγω των αποκαλύψεων με τα προβλήματα στις πληρωμές και την διαρροή ηχογραφημένης συνομιλίας, σύμφωνα με το περιβάλλον των ανθρώπων του "τριφυλλιού", οι οποίοι περιμένουν από τα αρμόδια όργανα τις ανάλογες ποινές.

Ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με αφαίρεση από έναν έως έξι βαθμών από την βαθμολογία του τρέχοντος πρωταθλήματος και αν οι Πειραιώτες επιλέξουν να μην κατέβουν ή να αποχωρήσουν ξανά από αγώνα τότε να αποβληθούν για ένα χρόνο από τα εθνικά πρωταθλήματα (όπως προβλέπεται από την ΕΟΚ).