Βαθμολογία

Και Ρενάτο Ζίκο ο Απόλλων Λάρισας

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Λάρισας για τη νέα μεταγραφή της ομάδας, τον Ρενάτο Ζίκο. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας μετά την απόκτηση του Lucas Brabilla και του γκολκίπερ Νέστορα Γκέκα ανακοινώνει την τρίτη μεταγραφή της, στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Συγκεκριμένα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, ο Ρενάτο Ζίκο, ο οποίος προέρχεται από την Σκεντέρμπεου. Ο Ζίκο είναι γεννημένος στις 16 Νοεμβρίου του 1997 και ήρθε ...μωρό στην Ελλάδα, με τους γονείς του να κατάγονται από το Τσοροβόντε της Αλβανίας.

Ο Ζίκο έχει ελληνική υπηκοότητα αλλά και ταυτότητα και συνεπώς δεν λογίζεται και δεν είναι ξένος παίκτης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, ο οποίος πέρασε και από τον Πλατανιά (σαν βέρος ....Χανιώτης που είναι), αφού εκεί μεγάλωσε, διαθέτει σπουδαία ποδοσφαιρικά προσόντα, τα οποία τα έδειξε κιόλας στον τεχνικό μας, κ. Μαρσέλο Τροίζι

Από τις πρώτες μέρες που προπονείται μαζί μας, έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει αρκετά τον σύλλογο μας, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας αλλά και τον ίδιο του, τον εαυτό. Τον καλωσορίζουμε λοιπόν στις τάξεις της ομάδας μας και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία με την "κυανόλευκη" φανέλα.