Βαθμολογία

Γενική είσοδος στο Προμηθέας - Ολυμπιακός

Σε κυκλοφορία τέθηκαν από σήμερα (3/1) τα εισιτήρια της αναμέτρησης του Προμηθέα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για την 13η αγωνιστική της Basket League, αγώνας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στις 17:00.

Όπως ανακοίνωσε η αχαϊκή ΚΑΕ θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ, ενώ για ακόμα ένα ματς θα υπάρχουν εισιτήρια στα 7 ευρώ για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολύτεκνους, πάντα με την επίδειξη σχετικού δικαιολογητικού.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το μεγάλο παιχνίδι του Προμηθέα Πάτρας κόντρα στον Ολυμπιακό. Το σπουδαίο αυτό παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής της Betshop Basket League (φινάλε του Α΄ Γύρου) θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στην κεντρική σάλα του «Δημ. Τόφαλος», με ώρα έναρξης τις 17:00 και οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή καθημερινά 09:00-18:00 και Σάββατο 10:00-13:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανακάρη 136, 5ος όροφος, τηλ: 2610 275820).

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ.