Βαθμολογία

Η αποστολή της Εθνικής βόλεϊ για Σουηδία και Λουξεμβούργο

Διαδικαστικό χαρακτήρα έχουν για την Εθνική βόλεϊ Ανδρών τα ματς με Σουηδία και Λουξεμβούργο, καθώς έχει ήδη επιτευχθεί η πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2019.

Η προετοιμασία για τα δύο τελευταία παιχνίδια των προκριματικών θα ξεκινήσει στις 17.00 της Πέμπτης (27/12) στο κλειστό του Ρέντη και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Ανδρεόπουλος έχει καλέσει 17 παίκτες.

Αυτοί είναι οι εξής: Νίκος Ζουπάνη, Κωνσταντίνος Στιβαχτής, Γεώργιος Πετρέας, Ανδρέας-Δημήτριος Φράγκος, Θεολόγος-Χρήστος Δαρίδης, Ραφαήλ Κουμεντάκης, (Ολυμπιακός), Δημήτριος Ζήσης, Παναγιώτης Πελεκούδας, Αλέξανδρος Ράπτης, Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (Παναθηναϊκός), Ντίμα Φιλίποφ, Ιωάννης Τακουρίδης, Μίταρ Τζούριτς (ΠΑΟΚ), Ανέστης Δαλακούρας (Α.Ε. Κομοτηνής), Γεώργιος Τζιουμάκας (ΑΕΚ), Αθανάσιος Πρωτοψάλτης (Φριντριχσχάφεν), Μενέλαος Κοκκινάκης (Ποϊτεβέν).

Με τη Σουηδία το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παίξει στο «Μελίνα Μερκούρη» στις 5 Ιανουαρίου και στις 9 του επόμενου μήνα θα ακολουθήσει η εκτός έδρας αναμέτρηση με το Λουξεμβούργο.